Ontwerp & Realisatie Masterbedroom

Over dit project

Een Masterbedroom en suite in More than Classic Style!

 

Wensen

De kinderen zijn inmiddels twintigers en de deur uit. Daardoor is er een nieuwe levensfase aangebroken en een fijne grote ruimte vrijgekomen.

 

 

Deze kamer was jaren geleden de woonkamer van de opdrachtgevers. Daarna werden het twee kinderslaapkamers en nu de kinderen uit huis zijn, stond de ruimte weer leeg. Mooie gelegenheid om daar een heerlijke masterbedroom en suite van te maken!

 

De opdrachtgevers bewonen een monumentaal klassiek pand dat kleurrijk is ingericht met tijdloos moderne meubels en kunst. De woning zelf is stapje voor stapje gerestaureerd en alle authentieke details zijn bewaard gebleven of terug gebracht.
Voor deze ruimte willen ze de klassieke details van het huis bewaren en een kleurrijke persoonlijke kamer realiseren.

 

Ontwerp

Team MarStyling is met deze wensen aan de slag gegaan.

Kleur, More Than Classic en een toefje tijdloos modern is meegenomen in het ontwerp. Stapels behangboeken zijn doorgebladerd om deze bijzondere behangsoorten bij elkaar te vinden. De kleuren rood en groen zijn gewaagd en toch is er een harmonieus geheel ontstaan.

De gordijnen waren uitgangspunt voor de kleuren in de ruimte. De gordijnen op zichzelf ogen druk, maar blenden heel mooi in het kleurenpallet.

 

 

 

Een foto van één van de gemaakte reizen is uitvergroot, op doek geprint en als een groot wandvullend schilderij achter het bed geplaatst.
Er zijn kasten op maat ontworpen, evenals de achterwand van het bed dat over loopt in de radiatorombouw.

 

 

 

De zwarte haarden zijn gebleven en bekleed met een uniek bamboe behang. Het schilderwerk is aangepast aan het behang, evenals de meubels en vloerkleden.

De basiskleur van het kozijnenwerk en binnendeuren in de woning, komt terug in de kasten van de kastenkamer. Het zwart uit de haarden is terug gekomen in de kaptafel, de verlichting en subtiel bij de pootjes van de meubels.

 

Realisatie

MarStyling heeft het bouwteam samengesteld uit partijen vanuit haar contacten samen met partijen die de klant aangedragen heeft.

Vervolgens heeft MarStyling de planning gemaakt, bouwteamoverleggen geregeld en de bouw begeleid. In deze periode was er een intense samenwerking tussen de opdrachtgever, MarStyling en de bouwteamleden, wat ervoor zorgde dat alles volgens planning gerealiseerd werd.

De Masterbedroom is klaar en de opdrachtgevers genieten van hun nieuwe slaap- en relaxplek!

 

Fotograaf: Istar-Fotografie 

Category
Particulier