Lichtadvies

Is je interieur helemaal naar je zin, maar klopt de verlichting klopt niet helemaal?

Een lichtadvies kan hier een oplossing bieden. MarStyling helpt je om je woning of zakelijke ruimte op een zo mooi en goed mogelijke manier te verlichten. Je krijgt advies over welk soort verlichtingstoepassingen bij jou het beste passen. Hierbij wordt gekeken naar jouw wensen en de uitdagingen met de verlichting.

 

Soorten verlichting

Vervolgens adviseert MarStyling je op het gebied van algemene verlichting, accentverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ook komt aan bod waar in de ruimte je de verschillende soorten verlichting kunt toepassen. De verlichtingsvraag wordt tweezijdig benaderd, namelijk technisch en qua sfeer en uitstraling. Het advies van MarStyling wordt ondersteund door een verlichtingsplan op schaal.

 

Merken verlichting

MarStyling kiest bewust voor kwaliteit, dus ook op het gebied van verlichting. We werken graag met merken als Deltalight, Foscarini, Flos, Eikelenboom en Ztahl. Deze bieden verschillende stijlen in verlichting en hebben een hoog kwaliteitsniveau. We houden bovendien rekening met duurzaamheid, bijvoorbeeld door te kiezen voor ledverlichting.

 

Domotica

Tegenwoordig is domotica steeds meer in opkomst. Dit zijn geavanceerde toepassingen om elektrische apparatuur in huis op afstand te bedienen. Ook bij verlichting kan dit handig zijn. MarStyling werkt samen met Melssen Peperkamp uit Ravenstein, een specialist op het gebied van elektrotechniek. Hierdoor sluiten de domotica en verlichting altijd perfect op elkaar aan en werkt alles naar behoren.

Kan de verlichting in jouw woning of bedrijf beter?