Referenties

Reacties klanten

 

MarStyling verzorgde al voor vele klanten het interieurontwerp, interieuradvies en/of bouwbegeleiding.

Hieronder staan enkele reacties, zodat je een indruk krijgt van de werkwijze van MarStyling.

Marc & Annemijn

“referentie – deel 2”.

Onze woning is inmiddels helemaal verbouwd en opgeleverd. Het vertrouwen wat we bij aanvang in Marstyling en het door Marielle samengestelde bouwteam hadden is niet geschonden. Wat heeft het gehele bouwteam zijn best gedaan en wat is het mooi geworden. De uitvoering heeft het ontwerp overtroffen, de bouw is vlekkeloos verlopen en vanaf nu is het elke dag genieten! Ben je op zoek naar een creatieve stylist mét focus op de uitvoering, dan ben je bij Marstyling absoluut aan het juiste adres.

Marcia & Leon

“Een fijne stadstuin!”

Ik ken Mariëlle vanuit het ondernemersnetwerk Jong MKB Arnhem-Nijmegen, waar we al snel een klik hadden. Voor ons was het een logische keuze om Marstyling in te schakelen om mee te denken over ons tuinontwerp met buitenruimte. Tijdens het intakegesprek werden alle stappen helder uitgelegd en heeft Mariëlle een goede indruk gekregen van onze wensen. Na enkele weken ontvingen we diverse ontwerpen met een duidelijke uitleg waarom bepaalde keuzes gemaakt werden. Na een aantal gesprekken waarbij uiteindelijk ook de hovenier bij betrokken was zijn we gekomen tot een prachtresultaat. Het ontwerp bestaat niet alleen uit een tuinontwerp, maar tevens is het lichtplan opgenomen wat zeker geen onbelangrijk detail is voor een tuin. De hovenier is tevens aangedragen door Mariëlle en ook met hem hebben we een echte klik. Door omstandigheden starten we in september pas met de aanleg, maar we kunnen niet wachten op het eindresultaat. Wij bevelen Marstyling van harte aan! Foto’s volgen dus nog!

 

 

Hettie & Kees

“Een verbouwing hoe pak je die aan?!”

Dankzij Marstyling is de verbouwing van ons huis een feestje geweest. Marielle heeft samen met haar bouwteam in een korte tijd ons hele huis van boven tot onder naar onze wens verbouwd. Ze heeft geheel naar onze smaak en wensen een badkamer en keuken ontworpen en laten installeren. Door een goede planning en coördinatie verliep de verbouwing volgens een strak schema en konden we dagelijks de vorderingen zien. Het resultaat is een comfortabel en mooi ingericht huis. Overal is over nagedacht, uiteraard samen met ons. Afspraken werden altijd nagekomen en problemen direct en op een prettige manier opgelost. We zijn blij dat Marielle onze bouwbegeleider was en dat ze een aantal teamleden mee bracht die vakwerk hebben geleverd.

 

 

Henk & Heleen

“Een verbouwing zonder stress”

Dankzij Marstyling is de verbouwing van ons huis een feestje geweest. Marielle heeft samen met haar bouwteam in een korte tijd ons hele huis van boven tot onder naar onze wens verbouwd. Ze heeft geheel naar onze smaak en wensen een badkamer en keuken ontworpen en laten installeren. Door een goede planning en coördinatie verliep de verbouwing volgens een strak schema en konden we dagelijks de vorderingen zien. Het resultaat is een comfortabel en mooi ingericht huis. Overal is over nagedacht, uiteraard samen met ons. Afspraken werden altijd nagekomen en problemen direct en op een prettige manier opgelost. We zijn blij dat Marielle onze bouwbegeleider was en dat ze een aantal teamleden mee bracht die vakwerk hebben geleverd.

 

 

Paul & Annelies

“Interieur en verbouwing | deel 1”

Annelies: Wij hebben de indruk dat er absoluut een goede klik was/is. Gesprekken waren niet alleen en uitsluitend over de opdracht. Dat voelt goed en werkt laagdrempelig. Mariëlle luistert goed, stelt prima verdiepingsvragen, vat samen en komt met het juiste idee. Fijn is dat er voor alle partijen oor en oog is en ideeën met argumenten onderbouwd worden en dat is voor sommige mensen heel fijn. Wij zijn erg tevreden over het advies en het ontwerp. Er ligt een mooi idee waarin de wensen goed verwerkt zijn. We kunnen nu met de bouw / verbouwing terugvallen op dit ontwerp en zaken meenemen. Vooral zo door gaan!!

 

 

Paul & Annelies

“Interieur en verbouwing | deel 2”

Paul: Wij hebben een heel goede indruk van Mariëlle. Ze is erg bevlogen in haar werk wat mooie resultaten op levert. Luistert goed en geeft goede antwoorden terug. Staat open voor discussies over het door haar gegeven advies en kan haar keuzes goed onderbouwen. Houdt ook goed rekening met het beschikbare budget. De betrokkenheid uit zich in het regelmatig onderhouden van contact. Al met al; Mariëlle is een goede keus

 

 

 

Marianne & Pieter

“Restyling karakteristiek pand”

Met plezier en voldaan zien we terug op de verbouwing en inrichting van onze woonkamer. Onder jouw inspirerende leiding werd met name het interieur gerestyled om maar eens een Deurne’s woord te gebruiken. Zoals eerder gezegd is de omschrijving aardig en vaardig op jou van toepassing. Ons huis is klaar! Het ga je goed en wellicht tot ziens.

 

 

Otto & Monica

“Na 20 jaar aan de slag!”

Na 20 jaar werd het de hoogste tijd om onze woonkamer eens aan te pakken. Hierbij hebben we de hulp van Mariëlle Stolk van Marstyling ingeschakeld. Na een aantal gesprekken zijn we tot een ontwerp gekomen. Mede door het 3-D ontwerp werd het voor ons heel inzichtelijk hoe het zou gaan worden. Ook erg prettig dat Mariëlle de mogelijkheid biedt, om met de klant mee te gaan om meubels en raamdecoratie uit te zoeken en aan te schaffen. Wij vonden het erg prettig dat zij voor ons de zaken met de werkmannen regelde en zo de nodige stress bij ons weg nam. We zijn zeer tevreden hoe het geworden is en genieten er elke dag van!

 

 

 

Doeka & Paula

“Een interieur met een touch of eigenzinnigheid en kleur”

Mariëlle heeft ons begeleid in Interieur- en kleuradvies voor onze nieuwe woning. Er was en is een goede klik tussen Mariëlle en ons. De communicatie is uitstekend. Er wordt aandachtig geluisterd naar de klant en er werd een uitstekend advies en antwoord gegeven op onze vragen. De resultaten waren exact zoals verwacht. Mariëlle is niet opdringerig in haar advies, wat erg plezierig is. Na verloop van tijd zoekt zij contact door op bezoek te komen als ze in de buurt is.Dat hebben wij bijzonder op prijs gesteld en dat houdt de relatie ook in stand. Eenieder die advies wil hebben kunnen wij haar van harte aanbevelen!

 

 

 

 

Loes

“Een wit minimalistisch en toch gezellig interieur”

Er was een prima klik tussen Mariëlle en ons. De communicatie verliep ook prima. Mariëlle kan goed luisteren en is enthousiast. Fijn dat je eerst thuis goed komt kijken en een tekening maakt hoe het anders kan. En zeker ook de kunst van het weglaten. Ik ben dan ook zeker tevreden over het ontwerp, advies én het resultaat. Mijn tip voor Mariëlle: Ga vooral zo door, houd je enthousiasme en spontaniteit vast!

 

 

 

Elma & Marco

“Een verrassend interieur voor een gezin met tieners | Deel 1”

Er was een goede klik tussen ons als opdrachtgever en Mariëlle. Ze besteedt aandacht aan de verbinding met de klant en verplaatste zich goed in de situatie van ons gezin. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek inventariseert ze wensen van de klant, voorkeuren voor stijlen, budget ed. Ze luisterde perfect naar onze wensen en denkt mee in oplossingen.  De communicatie was top! Ze is altijd bereikbaar, denkt mee en lost zaken op. Zeker in periode van de verbouwing is haar regiefunctie erg prettig geweest; ze houdt alle mannen bij de les :-). Daarnaast snapt ze heel goed wat de klant wil en niet wil. Het vertrouwen was dusdanig hoog dat we zelfs een aantal meubels hebben besteld zonder ze eerst in het echt te hebben gezien. Wij zijn absoluut tevreden over het geleverde ontwerp en advies. Het eindresultaat is prachtig en hadden we zelf echt niet kunnen bedenken. Terwijl het wel is geworden wat we wilden.

 

Elma & Marco

“Een verrassend interieur voor een gezin met tieners | Deel 2”

Wat heel goed is, is dat je onder begeleiding van een ontwerp heel gericht aan de slag kan met de meubels en de inrichting. Dit maakt het zoekproces een stuk eenvoudiger en sneller. Met het door ons gegeven budget is Mariëlle met ons door de winkel gegaan en konden we heel gericht en snel onze keuzes maken. Een extra fijn gegeven gezien het feit dat we erg weinig tijd hebben. We zijn absoluut tevreden over het resultaat. We krijgen ook ontzettend leuke reacties van familie en vrienden. Het enige wat we kunnen bedenken wat misschien wat nog beter had kunnen gaan, is de planning t.a.v. de verbouwing nog net iets strakker organiseren. Het is belangrijk om de periode van verbouwing zo kort mogelijk te houden en om snel te beginnen met dagen dat er nauwelijks activiteit is. Dat Is natuurlijk lastig plannen met alle partijen maar hier ligt wel de uitdaging. Wij kunnen iedereen aanraden met haar in zee te gaan!

 

 

 

 

Verkiezing ondernemer 2015 Jong MKB Arnhem-Nijmegen

“finale”

Juryrapport d.d. 7 april 2015: Mariëlle Stolk heeft met de start van MarStyling haar passie voor interieur en inrichting gevolgd. Van politiebeambte naar ondernemerschap; ze heeft als jong MKB-ondernemer een bijzonder verhaal. Mariëlle is een getalenteerde en creatieve vrouw en met haar bedrijf gericht op interieurontwerp, interieuradvies en bouwbegeleiding. Haar aanpak is er een waar de klant centraal staat. Door goed te luisteren, vragen te stellen en uitdagende tekenschetsen voor te leggen weet ze opdrachten binnen te halen. De klant wordt volledig ontzorgd. “Van mond tot mond” reclame levert haar nieuwe klanten op. Tevreden klanten zijn daarmee uitstekende ambassadeurs voor haar onderneming. Haar PR-activiteiten zijn van deze tijd, onder meer via Facebook en Instagram, en ze beschikt over een mooie, goed werkende website. Naast het adviseren over inrichting en het ontwerpen daarvan, biedt Mariëlle ook begeleiding bij verbouwingen. Mariëlle is dus veelzijdig. Zij gaat – als onder

 

 

 

Marijke

“Een warm en gezellig huis”

Zelf wist ik precies hoe ik mijn huis in wilde richten. Toch heeft Marielle met haar advies veel bijgedragen aan de huidige inrichting. De adviezen over de grootte van de meubelen en vooral ook over de plaats waar de meubelen het beste neergezet konden worden, zorgden ervoor dat het één geheel werd. Het kleuradvies en de accessoires brachten de gezelligheid in huis. De kleine witte ruimte werd een warme en mooie volwassen kamer. De adviezen van Marielle maakte voor mij het verschil tussen meubelen in een ruimte neerzetten of een huis gezellig inrichten.

 

 

Jack & Ellen

“Herinrichting woonkamer”

Wij zijn in contact gekomen met Mariëlle toen wij ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe inrichting van de woonkamer. Het contact met Mariëlle liep gelijk heel ontspannen. Ze nam de tijd om ons te leren kennen en onze wensen duidelijk te krijgen. We hadden er gelijk een goed gevoel bij en wilden met Mariëlle verder. Vervolgens nam zij het initiatief en nam ons stap voor stap mee naar ideeën voor een nieuwe inrichting. Hierbij schuwde zij het niet om met verrassende voorstellen te komen, die voor ons niet gelijk voor de hand lagen, maar waar we wel heel enthousiast door zijn geworden. Het resultaat mag er zijn! Ook nadat de meubels geleverd waren en de lampen opgehangen, hield Mariëlle intensief contact met ons. Haar doel was duidelijk dat alles tot op het eind naar tevredenheid afgerond moest worden. Een aantal zaken die achteraf nog aangepast moesten worden, werden door haar snel en adequaat opgelost en tot een goed einde gebracht. Wij zijn erg tevreden!

 

 

Beauty & Relax Lounge

“Van lege ruimte tot salon”

Een bedrijfsverhuizing van mijn salon – van een ruimte van 9 m2 naar een nieuwe ruimte van 47 m2 – was een prima reden om de hulp van Mariëlle in te schakelen. Naar aanleiding van mijn moodboard, een aantal kernwaarden en de missie om samen de mooiste schoonheidssalon van Wijchen te realiseren, heeft Mariëlle mij van tekening tot realisatie geholpen. Mariëlle heeft goed geluisterd naar mijn wensen, mij optimaal geadviseerd en veel ideeën aangedragen die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ook kon ik altijd bij haar terecht met vragen, echt niets was haar teveel. En wat ben ik ontzettend blij want op 28 september 2013 heb ik mijn droomsalon geopend! Nu werk ik ieder dag in een prachtige en professionele bedrijfsruimte en dat geeft mijn werk weer een nieuwe dimensie. Ook mijn klanten zijn erg enthousiast en vinden er hun welverdiende rust en warmte. Mariëlle, nogmaals bedankt voor al jouw hulp, adviezen en steun. Zonder jou was mijn salon nooit zo prachtig geworden als hij nu is!

 

 

 

Harm & Machteld

“Hernieuwde zithoek”

Marielle heeft ons heel goed begeleid naar onze nieuwe zithoek. Eerst een en ander doorgesproken t.a.v. de nieuwe stijl en welke kleuren wij mooi vonden. Ze heeft goed geadviseerd over de materiaalkeuze en nog extra meetwerk verricht zodat de meubels niet te dicht op elkaar kwamen te staan. Ook heeft ze ons goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de levertijd. Dit alles heeft ze ondersteund met de door haar getekende sfeerplattegronden, zodat wij ook de verschillende mogelijkheden zagen. Zo konden wij onder haar begeleiding de juiste keuze maken. Wij zijn super tevreden over de fijne samenwerking!