Meubels op maat

Als je echt een uniek meubel wilt, zoals een kast, salontafel of eettafel, kan MarStyling dat voor je ontwerpen. Het ontwerp van dit maatwerkmeubel kan vervolgens uitgevoerd worden door een professionele meubelmaker. Het leuke is: meubels op maat hoeven niet duurder te zijn dan een standaardmeubel, maar geven je interieur wel écht iets unieks.

 

Maatwerkoplossing

Van een grote bibliotheekkast tot een televisiemeubel op maat: MarStyling bedenkt een passende oplossing binnen de door jou gewenste ruimte. De meubels op maat kunnen uitgevoerd worden in allerlei materialen. Ook voor bedrijven zijn maatwerkoplossingen zeer aantrekkelijk.

 

Keuken op maat

MarStyling gaat zelfs nog verder dan alleen het ontwerpen van meubels op maat. Je kunt namelijk ook aankloppen voor een complete keuken op maat, bijvoorbeeld een keuken die een kleine ruimte groter laat lijken. Voor de uitvoering van dit soort specialistische ontwerpen werken we samen met professionele partners.

 

Begeleiding aanschaf meubels

Kies je liever voor een standaard meubel? Dat kan natuurlijk ook. Als je aan de hand van het interieuradvies of interieurontwerp nieuwe meubels of andere interieurelementen nodig hebt, begeleidt MarStyling je graag bij de aanschaf. In de woonwinkel(s) geeft de interieurontwerper van MarStyling advies en kijkt zij samen met jou naar een passend meubel, raam- of vloerbekleding, verlichting of accessoires.

Meer weten over de mogelijkheden van meubels op maat?