Interieurontwerp

MarStyling gaat altijd grondig te werk, zo ook bij het maken van een interieurontwerp

Particulier

Tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek komen onder meer je gezinssituatie, voorkeuren, meubels en budget aan de orde. Vervolgens worden de maten van de ruimte opgenomen en worden er foto’s van gemaakt.

 

Zakelijk

Voor een zakelijke project komen in een uitgebreid persoonlijk gesprek alle zaken aan de orde die belangrijk zijn voor een ontwerp dat past bij het bedrijf, de bedrijfsuitstraling, de klant, de medewerkers en het budget, zodat MarStyling voor jouw bedrijf aan de slag kan en het totale plaatje klopt! Van routing tot akoestiek. Van uitstraling tot afwerking.

 

Sfeertekening en 3D ontwerp

MarStyling maakt een sfeertekening op schaal en een fotomoodboard, waardoor je een goede indruk krijgt van hoe de ruimte eruit gaat zien. De tekening wordt gemaakt op de computer, maar heeft wel het gevoel en de details van een handgemaakt ontwerp. Van tevoren al bekijken hoe het interieurontwerp eruit komt te zien in jouw woning of zakelijke ruimte? Dat kan met een 3D tekening. Hiermee krijg je een realistisch beeld van de ruimte.

 

Akoestiek in een ruimte

Het interieurontwerp wordt besproken tijdens een adviesgesprek, waarin ook kleur en verlichting aan bod komen. Een onderwerp waar je zelf misschien niet zo snel aan denkt is akoestiek. Toch is dat van groot belang in een ruimte en hoort het echt bij het totaalplaatje. Je kunt hier op verschillende manieren invulling aan geven, denk aan akoestisch stucwerk, met akoestische spanplafonds, raambekleding of een vloerkleed. Er hangt veel af van de ruimte: een hoge kamer met veel glas vergt iets anders dan een lage ruimte.

 

Compleet plaatje

Bij een interieurontwerp door MarStyling komt bijna altijd ook de realisatie kijken. We kunnen zelfs verbouwingen begeleiden. Ook bij de accessoires en meubels krijg je een passend advies, zo gaat MarStyling graag met je op pad om de juiste meubels bij het ontwerp uit te zoeken. Dit is mogelijk in alle segmenten: van standaardmeubels tot meubels op maat.

 

Offerte

In een uitgebreide persoonlijke offerte komt alles aan bod dat we tijdens het intakegesprek hebben besproken, zoals de wensen, ideeën, een omschrijving van het interieurontwerp en de diensten. Komt er ook een verbouwing bij kijken? Dan verzamelt MarStyling de offertes van alle bouwpartners en brengt deze samen in kaart in één helder overzicht. Zo zijn de kosten altijd overzichtelijk en transparant.

 

Waar actief?

MarStyling bevindt zich in Wijchen en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Wil je iets totaal anders met je woning of zakelijke interieur?