Stages

Marstyling heeft gedurende het studiejaar plaats voor stagiaires. Dit betreft de periodes:

januari – juli  &  augustus – februari

 

De stageplaatsen voor de periode augustus 2021 – februari 2022 zijn vervuld! Er is op dit moment dus geen stageplaats meer beschikbaar!

 

Voor de periode januari 2022 – juli 2022 komen er weer stageplaatsen vrij.

 

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onderstaand profiel en eisen? Neem dan contact op door een email met uitgebreide motivatie en creatief Curriculum Vitae.

 

 

LET OP !

MARSTYLING IS VERHUISD PER 1 APRIL 2021

Het nieuwe adres is: Vossendel 2 – 6923 SB Groessen

 

Zoek je een korte meewerkstage en ben je excellent in het ontwerpen in Sketchup? Dan zijn er mogelijkheden binnen MarStyling. Neem contact op voor meer informatie.

 

Inhoud Stage

MarStyling begeleidt per stageperiode twee stagiaires. Daarnaast is er parttime nog een medewerker werkzaam binnen MarStyling waardoor we met z’n vieren samenwerken, van elkaar leren en een team vormen.

 

In jouw stage ga je mee naar de klanten van MarStyling, ondersteun je in de werkzaamheden binnen de diensten die MarStyling aanbiedt, de social media en werk je aan interieurontwerpen en interieuradviezen. Als er binnen jouw stagetijd verbouwingen plaatsvinden onder leiding van MarStyling, ga je mee naar de bouwvergaderingen en bezoeken aan de bouwplaats.

 

Het is een veelzijdige stage waarin je het vak in de breedte gaat ervaren, leren en in gaat meewerken. We zijn veel onderweg naar klanten, hebben ontwerpdagen op kantoor en werken samen met veel partijen waar we voor klanten zaken regelen en/of klanten mee naar toe nemen voor het uitzoeken van meubels, raambekleding, verlichting en vloerbedekking etc.

 

Verder komt het ook voor dat we tijdens een ontwerpproces keukenzaken, badkamerzaken, de aannemer en dergelijke bezoeken om samen met de klant alles uit te zoeken en door te spreken. Ook begeleiden we verbouwingen en hebben bouwteamoverleggen.

 

 

Studentprofiel

 

Ben jij een creatieveling die snel schakelt, snel leert en gek is op het ontwerpen van gave interieurs?!

 

En ben/kun jij:

 

Representatief in uitstraling en gedrag
Vlot in het leren van nieuwe dingen
Nieuwsgierig en onderzoekend
Zeer goed in het tekenen in het programma SketchUp
Flexibel
Goed schakelen in werkzaamheden omdat geen dag bij MarStyling hetzelfde is
Leergierig en open staan voor feedback

 

 

Dan schrijf een goede motivatiebrief aangevuld met een volledig en creatief curriculum vitae.

 

Vermeld hierin:

 

wie je bent
welke opleiding je volgt en in welk jaar je zit
wat je aantrekt bij marstyling en wat je denkt dat marstyling doet
waar je goed in bent en wat je wilt leren

 

 

Werktijden

Op kantoor en klantenbezoek: dinsdag tot en met donderdag: 09.30 – 17.00 uur

 

Op maandag en/of vrijdag werk je thuis aan opdrachten als je  32 uur / 36 uur per week stage loopt.

 

Het kan voorkomen dat we vroeger dan de starttijd een afspraak bij een klant hebben of dat er aan het eind van de werkdag nog een afspraak bij een klant is. Je gaat dan mee naar de klant of werkt op kantoor door en gaat einde werktijd naar huis. Dit is in overleg.

 

Bereikbaarheid

 

Openbaar vervoer:

 

Trein en Bus: Treinstation Duiven – vervolgens circa 4 km fietsen naar Huize Vossendel

 

Auto:gemakkelijk bereikbaar

 

Solliciteren

 

Ben jij enthousiast, wil je het vak in de breedte leren en herken je je in het bovenvermelde profiel?

 

Kijk verder op de website en neem contact op.

Ervaringen stagiaires

2021

Nienke

Ik heb afgelopen 5 maanden mijn afstudeerstage bij MarStyling mogen waarmaken.

Ik heb zelf de opleiding ruimtelijk vormgeving gevolgd op het SintLucas in Boxtel. Ik wist niet of ik hier in de toekomst verder mee wilde. Door mijn stage bij MarStyling ben ik ingaan zien wat er allemaal mogelijk is met deze opleiding. De vijf maanden zijn voorbijgevlogen!

Mariëlle is een vrouw die weet hoe het allemaal in elkaar steekt en het je ook echt wil leren.

Voor mijn stageverslag heb ik Marstyling beschreven in drie woorden: Passie, gevoel voor stijl & een luisterend oor. Je ziet dat ze haar passie uit in de vele ontwerpen.

Ik kwam binnen en had er meteen een goed gevoel bij. Dit was wederzijds ook! Het is een leerzame en gezellige stage. Ik kan zeker zeggen dat ik na deze stage heel veel ervaring heb opgedaan met klanten en de programma’s zelf.

2020-2021

Fleur

Ik heb afgelopen half jaar bij Marstyling stage mogen lopen. Het was een top stage!

 

Ik studeer ruimtelijke vormgeving aan de Rooi Pannen Tilburg. Tijdens mijn stage heb ik heel erg veel geleerd. Ook vloog de stage echt zo voorbij en heb me nooit verveeld. Er was altijd wel iets dat we konden doen.

 

Het leukste vond ik dat Mariëlle zoveel vertrouwen in ons had en ons zelf opdrachten liet ontwerpen. Hierdoor heb ik veel geleerd over het vak.

 

Mariëlle en ik konden het al snel heel goed met elkaar vinden. Daardoor ging onze samenwerking erg vloeiend. Meestal hadden we aan 1 woord al genoeg om elkaar te kunnen begrijpen.

 

Ik kijk goed terug op mijn stageperiode bij Marstyling. Ik heb een leuke, leerzame en gezellige tijd gehad. Ik zou echt iedereen deze stage aanbevelen!

 

Kelly

Ik heb het afgelopen halfjaar stagegelopen bij Marstyling.

 

Ik volg de opleiding interieur adviseur aan het KW1C in Den Bosch.

 

Ik zat in het derde leerjaar en dit was mijn eerste stage bij een interieur adviseur. Mijn andere twee stages waren in een winkel.

 

Ik vond het heel fijn dat het een klein team was, hierdoor heeft Mariëlle genoeg tijd om iedereen te begeleiden en heeft ze echt aandacht voor je.

 

Mijn stageperiode was in de corona tijd, waardoor de stage er net iets anders uitzag dan normaal. Dit is heel goed opgelost door 2 dagen vanuit huis te werken en 2 dagen op kantoor te werken. Als ik vanuit huis werkte was Mariëlle ook altijd bereikbaar voor vragen dit was heel fijn!

 

Ik vond mijn stage bij Marstyling heel leuk en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zo heb ik geleerd om soms ook out the box te denken als je aan het ontwerpen bent en dat je ontwerp in de beginnende schetsfase niet perfect hoeft te zijn. Ook vond ik het leuk dat je mee naar klanten mag. Hier zie je dan hoe de ontwerpen die jij hebt gemaakt gepresenteerd worden en wat de klanten ervan vinden.

 

Ik heb een leuke tijd gehad bij Marstyling en zou deze stage zeker aanraden!

 

2020

 

Mariska

 

In het afgelopen half jaar heb ik, als studente van het Rijn IJssel, stage mogen lopen bij MarStyling.

 

MarStyling is een klein team dat bestaat uit 2 stagiaires, 1 parttime-medewerker en Mariëlle. Persoonlijk vond ik dit erg fijn, omdat je hierdoor veel kan leren en veel vragen kunt stellen. Doordat het team klein is, word je meteen in het bedrijf opgenomen en gekoppeld aan projecten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zekerder werd van mijn eigen werk.

 

Tijdens de stageperiode heb je verschillende werkzaamheden bij Marstyling. Je bent veel aan het ontwerpen op kantoor, maar je gaat ook regelmatig buiten de deur te werk. Zo ben je onderweg naar klanten, of bezoek je winkels voor meubel- en materiaalkennis. Ook doet Mariëlle de bouwbegeleiding tijdens projecten, waardoor je hier veel van meekrijgt. Door deze diversiteit, ervaar je het vak in de breedte.

 

Ik heb een hele leuke en leerzame stageperiode bij Marstyling gehad. Ik heb veel mogen leren op vaktechnisch gebied maar ik ben ook zeker gegroeid op persoonlijk vlak!

 

Ik zou deze stage zeker aanraden aan anderen!

 

Nikki

 

Mijn stage bij Marstyling. Een fijnere afstudeerstage had ik me niet kunnen wensen.

 

Als ik mijn stageperiode bij Marstyling zou moeten omschrijven in drie woorden dan komen de volgende woorden meteen bij me op, veelzijdig, ontwikkelen en teamverband.

 

Veelzijdig, Marstyling is van alle kanten thuis. Dit krijg je ook heel erg mee in jouw stageperiode. Van de dagen ontwerpen op kantoor, tot mee naar de klanten om jouw ontwerp te presenteren.

 

Ontwikkelen, er is zoveel ruimte om jouzelf te ontwikkelen binnen Marstyling. Dit komt vooral doordat je eigen opdracht krijgt, waarin jij jouw kwaliteiten kan laten zien. Dit in combinatie met feedback, tips en tops, waardoor jij jezelf heel erg kan ontwikkelen als in het vakgebied, maar ook als persoon.

 

Last but not least, teamverband. In de stageperiode loop je stage met nog een andere stagiaire en een werknemer. Je hebt aan elkaar heel veel als je bijvoorbeeld ergens tegen aanloopt, waardoor je door inzicht van een medestagiaire weer nieuwe inzichten krijgt. Daarbij is het binnen Marstyling gewoon heel gezellig.

 

Al met al heb ik dus een top stage gehad en zou ik Marstyling zeker aanraden aan iedereen!

 

 

2019-2020

 

Demi

 

Mijn stage van een halfjaar bij Marstyling heb ik goed afgerond: ik ben een hele ervaring rijker!

 

Terugkijkend op deze stageperiode, kijk ik met trots terug. Ik heb een hoop mogen leren van Mariëlle. De stageperiode vloog voorbij omdat je bij Marstyling absoluut geen tijd hebt om jezelf te vervelen. Marstyling heeft veel soorten projecten lopen waardoor er altijd wel iets te doen is.

 

De samenwerking met Mariëlle is erg prettig. Als je vastloopt met je opdrachten of met andere dingen zit, kan je goed terecht bij Mariëlle.

Ze is een hard werkende, sterke vrouw die hart heeft voor haar klanten. Ze schakelt snel mee met de wensen van de klant om zo het ontwerp naar de smaak en wensen van de klant te maken.

 

Tijdens mijn stage had ik verschillende taken binnen Marstyling. In mijn eerste week werd ik al gekoppeld aan een project die ik, onder begeleiding van Mariëlle, mocht ontwerpen. Tijdens mijn stageperiode mocht ik nog voor vele projecten ontwerpen. Marstyling doet ook de bouwbegeleiding tijdens projecten waardoor je hier ook een hoop van meekrijgt. Daarnaast had ik de verantwoordelijkheid om Facebook bij te houden. Hier heb ik tips en trends voor gemaakt en deze op Facebook geplaatst om zo deze pagina up-to-date te houden.

 

Ik zou deze stage zeker aanraden aan anderen. Zelf heb ik een super leuke en leerzame stage gehad bij Mariëlle.

 

Julia

 

Afgelopen 5 maanden heb ik als student Ruimtelijk Vormgever van het Rijnijssel mijn afstudeerstage mogen lopen bij Marstyling.

 

Marstyling is een kleinschalig bedrijf. Dit zorgt ervoor dat het een veelzijdige en uitdagende stage is waarbij je het vak in de breedte gaat ervaren, leren en in gaat meewerken. Daardoor heb ik een goed beeld kunnen krijgen wat het vak van een interieurontwerper en bouwbegeleider inhoudt.

 

Tijdens mijn stage bij Marstyling heb ik vaktechnisch veel mogen leren. Ik mocht meerdere opdrachten doen voor verschillende type klanten. Zo leerde ik hoe ik voor elk type klant tot een mooi, passend en uniek ontwerp kon komen, waarbij Marielle mij regelmatig tips gaf. Tijdens de stage heb ik veel meer uit het Sketchup programma kunnen halen. Ik werd betrokken bij diverse klantenbezoeken en afspraken met leveranciers.

 

Gedurende mijn stage hebben we met het team twee beurzen bezocht wat ook erg leuk en interessant was.

 

Ik kijk goed terug op mijn stageperiode bij Marstyling. Ik heb een ontwikkeling gemaakt die ik mooi voort kan zetten in mijn verdere schoolopdrachten en toekomst. Ik heb een leuke, leerzame en gezellige tijd gehad, die snel voorbijgevlogen is!

 

2019

Sam

 

Ik heb een half jaar stagegelopen bij MarStyling.

 

Ik volg de opleiding Ruimtelijk Vormgeven op het Rijn-IJssel in Arnhem.

 

Ik zat in het tweede jaar en dit was dus mijn eerste stage. Ik vond het daarom ook wel spannend; is het wel een leuke plek, ga ik genoeg leren? Maar ik heb echt een superleuke tijd gehad bij MarStyling.

 

Omdat het een klein team is, 2 stagiaires en Mariëlle, kan je erg veel leren. Als je ergens tegen aan loopt in het ontwerpen bijvoorbeeld kun je altijd om hulp vragen. Ook word je erg meegenomen in het hele proces. Je wordt gekoppeld aan verschillende projecten waardoor je ook veel kan groeien in het ontwerpproces.

Je gaat tussendoor ook ergens heen, je bent dus niet de hele tijd op kantoor. Wat ik wel fijn vind.

 

Ik heb echt een superleuke tijd gehad bij MarStyling en zou deze stage zeker aanraden!

 

Anouk

 

Ik heb mijn eindstage bij MarStyling volbracht. Iedere week zag er anders uit. De stage was dus gevarieerd. Bij de ene klant zorgt MarStyling voor het totaalpakket, met als hoofddoel de klant ontzorgen. Bij de volgende klant maakt MarStyling een inrichtings- of verlichtingsplan en bij weer een andere klant helpt MarStyling bij het uitzoeken van bepaalde meubels.

 

In deze vijf maanden heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen vaktechnisch maar ook op persoonlijk vlak ben ik enorm gegroeid. Ik heb de mogelijkheid gekregen om te groeien doordat ik veel zelfstandigheid en vertrouwen kreeg van Mariëlle.

 

Ik heb veel bewondering voor Mariëlle. Ze is een echte zakenvrouw met hart voor haar klanten. Ik zou MarStyling ook aan iedereen aanraden!

 

Mijn plaats binnen het bedrijf was erg afwisselend. Aan het begin van de stageperiode had ik wat minder zware taken. Het was vooral tekenwerk uitvoeren in Sketch-up en presentaties maken. Iedere week kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Van eigen inbreng bij ontwerpen, bellen naar leveranciers tot presentaties aan klanten geven. Dit gaf mij echt het gevoel dat ik onderdeel van MarStyling was.

 

2018-2019

Puk

 

In het afgelopen half jaar heb ik als student ruimtelijk vormgever van de Rooi Pannen stage mogen lopen bij Marstyling.
Ik heb hier een hele leuke en leerzame periode gehad. Voordat ik begon aan mijn stage bij Marstyling kende ik het programma Sketchup nog niet goed.

 

In de eerste week werd ik meteen aan een opdracht gekoppeld, waar Mariëlle mij de ruimte gaf om sketchup goed onder de knie te krijgen. Ik kon altijd bij haar terecht als het niet lukte of als ik ergens mee zat.

 

Ik heb heel veel van het vak mee gekregen. Bij sommige opdrachten maak je het proces van ontwerp tot realisatie mee. Andere keren waren de opdrachten wat kleiner en geef je bijvoorbeeld alleen een kleuradvies of een interieuradvies op locatie. Alles bij elkaar is het werk heel afwisselend. Daarbij voelde ik me echt een onderdeel van Marstyling.

 

Tijdens de stage had ik, samen met de andere stagiaire die tegelijk met mij stage liep, een leuk contact met Mariëlle. We hebben veel gelachen en kunnen kletsen. Je bent toch de hele tijd met z’n drieën en dan is het super fijn als het klikt. Ik kan deze stage iedereen aanraden!

 

Janne

 

Afgelopen 5 maanden heb ik stage mogen lopen bij MarStyling. Dit was mijn eerste stage binnen de opleiding SintLucas. En wat was dit een leuke en leerzame periode, de tijd is echt voorbijgevlogen!

 

Ik begon wat zenuwachtig aan de stage omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar dat ging gelukkig al heel snel over. Er hing vanaf het eerste moment een hele fijne sfeer en ik kreeg alle ruimte om te leren.

Vanaf de eerste dag word je al meegenomen in het bedrijf. Zo werd ik in de eerste week al gekoppeld aan mijn eigen opdrachten. Mariëlle laat je op verschillende manieren naar een ontwerp kijken en laat je hierin meedenken. Ze geeft je een goed beeld over wat het vak werkelijk inhoudt. Tijdens deze stage heb ik niet alleen vaktechnisch veel mogen leren maar ben ik persoonlijk ook een stukje gegroeid en heb ik mezelf beter leren kennen.

 

Het leuke aan MarStyling is dat het heel divers is, er is geen een dag hetzelfde is. Zo krijg je van alle kanten van het vak wat mee. Je bent aan het ontwerpen, technisch tekenen, bouwbegeleiding, ga je naar klanten gespreken en bezoek je bedrijven voor het uitzoeken van bijvoorbeeld: verlichting, meubels, raambekleding of vloerbedekking. Ook mocht ik mee naar een beurs om verschillende merken te leren kennen en ideeën op te doen.

 

Mariëlle is een lieve en hardwerkende vrouw. We hebben door de stage heen een hele goede band opgebouwd. We hebben veel gelachen en als er iets was, kon ik daarvoor ook altijd bij terecht.

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij MarStyling en zou daarom deze stage ook aan iedereen aanraden!

 

2018

Marle

 

Passie, gevoel voor stijl en een luisterend oor.

 

De afgelopen periode heb ik, als studente van SintLucas, mijn afstudeerstage mogen lopen bij Mariëlle.

 

MarStyling is een organisatie dat slaat op het karakter van haar maker. Een sterke vrouw die weet wat ze wil en daar dan ook vol voor gaat. Toen ik bij Mariëlle aanklopte was ik een onzeker studente, die absoluut niet zeker was over haar werk.

 

MarStyling is een kleine organisatie waardoor ik vanaf het eerste moment in het bedrijf werd opgenomen en veel verantwoordelijkheid kreeg. Zo kreeg ik op mijn eerste dag aantekeningen voorgelegd met de vraag of ik gelijk kon beginnen aan de basistekeningen van een nieuwe klant. Waarop een dag later een in-take gesprek volgde en zo mijn eigen opdracht al begon. Ik werd dus meteen in het diepe gegooid. Wat er uiteindelijk voor zorgde dat ik steeds zekerder werd over mijn werk en naar mate van tijd er zelfs trots op was.

 

Marstyling heeft verschillende projecten tegelijkertijd lopen. Grote projecten, waarbij het hele totaalpakket wordt verzorgd. En kleinschalige projecten waar tussendoor over werd nagedacht. Aan iedere dag werd dus weer een andere draai gegeven.

 

Als stagiaire ben je bezig met ontwerpen, technisch tekenen, renderen, en er worden verschillende bedrijven bezocht om materialen en producten voor de klant te verzamelen. Dit zijn de hoofdlijnen, want het zijn er nog veel meer.. 😉
Verder heb ik mijzelf bezig mogen houden met de social media. Want voor een zelfstandig ondernemer zit daar ook veel werk in. Hiervoor heb ik regelmatig tips geschreven voor op de Facebookpagina en gezorgd dat we up-to-date bleven via alle mogelijkheden zoals Facebook, Instagram en Pinterest.

 

Bij MarStyling staat het persoonlijk contact centraal. Zowel tussen de stagiaires als naar de klant toe. Ik heb door de gehele periode een erg leuke klik met Mariëlle ontwikkeld. En ze heeft me laten zien wat het vak nu ècht inhoudt. Verder heb ik onwijs veel mogen leren van haar en zou daarom ook zeker MarStyling aan iedereen willen aanraden!!

 

2017-2018

Jolien

 

Om te beginnen, ik heb een hele leuke stageperiode gehad bij MarStyling.

 

Ik heb 5 maanden stagegelopen bij MarStyling. Dit was voor mij mijn eerste stage binnen de opleiding Vormgeving Product, Ruimte en Media op het SintLucas. Dat maakte dat ik wat onzeker en zenuwachtig begon aan deze stage, maar dat kon ik beide al snel vergeten want bij MarStyling kreeg ik alle ruimte om te leren.

 

Het leuke aan een stage bij MarStyling is dat je van alle kanten van het vak wat mee krijgt. Zoals ontwerpen, klantgesprekken, meubel- en materiaalkennis, bouwbegeleiding, wat het inhoudt om als zzp’er te werken etc. Kort gezegd, een heleboel.

 

Ik zou ieder ander deze stageplek aanraden, mits je bereid bent mee te bewegen in de vele verschillende activiteiten binnen MarStyling.

Na deze 5 maanden nam ik met een dubbel gevoel afscheid. Enerzijds baalde ik dat deze leuke tijd erop zat, en anderzijds heb ik ook veel zin om alles wat ik binnen MarStyling heb geleerd, toe te gaan passen bij mijn schoolopdrachten en verdere opdrachten in de toekomst.

 

2017

Britt

 

Ik heb vijf maanden stage gelopen bij MarStyling. Deze vijf maanden zijn echt voorbij gevlogen.

 

Iedere week zag er anders uit. Dit kwam niet alleen doordat er vanaf twee totaal verschillende werkplekken gewerkt werd, maar ook doordat de klantenkring heel divers is. Bij de ene klant zorgt MarStyling voor het totaalpakket, met als hoofddoel de klant ontzorgen. Bij de volgende klant maakt MarStyling alleen een inrichtings- of verlichtingsplan. En bij de andere klant helpt MarStyling alleen bij het uitzoeken van bepaalde meubels.

 

MarStyling is een heel gemoedelijk bedrijf, dat vond ik persoonlijk erg prettig werken. Er is nauw contact met de klanten en daarom is het van belang dat er een connectie is tussen Mariëlle, opdrachtgever en de stagiaire.

 

In deze vijf maanden heb ik ontzettend veel geleerd. Niet alleen vaktechnisch maar ook op persoonlijk vlak ben ik enorm gegroeid. Ik heb de mogelijkheid gekregen om zo veel te groeien doordat ik veel zelfstandigheid en vertrouwen kreeg van Mariëlle.

 

Ik heb veel bewondering voor Mariëlle. Ze is een echte zakenvrouw met hart voor haar klanten. Hierdoor ben ik er ook van verzekerd dat wij nog jaren contact blijven houden. Ik zou MarStyling ook aan iedereen aanraden!

Mijn plaats binnen het bedrijf was erg afwisselend. Ik was echt de rechterhand van Mariëlle. Aan het begin van de stageperiode had ik wat minder zware taken. Het was vooral tekenwerk uitvoeren in Sketch-up en presentaties maken. Iedere week kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Van eigen inbreng bij ontwerpen, bellen naar leveranciers tot presentaties aan klanten geven. Dit gaf mij echt het gevoel dat ik onderdeel van MarStyling was.

 

2016-2017

Tessa

Ik ben student op het Koning Willem 1 College in Den Bosch en heb in mijn examenjaar een halfjaar stage gelopen bij MarStyling. Ik moest voor school verschillende opdrachten maken en die waren allemaal goed uit te voeren.

 

Geen enkele dag is hetzelfde, dat maakt het ook zo leuk! We waren veel onderweg naar klanten of met de klanten naar winkels. Soms zit je ook een hele dag te ontwerpen. Je zit ongeveer 3 dagen in de week op kantoor en 2 dagen in een woonwinkel in Uden. Hierdoor leerde ik verschillende kanten van het vak kennen, wat het heel interessant maakt.
Ik deed veel verschillende dingen zoals bijvoorbeeld: ontwerpen, Sketch-Up, presentaties maken en aan social media werken. En de afwisseling tussen grote en kleine projecten is heel erg leuk.

 

In het eerste deel van de stage keek ik veel mee en was het kennis maken met het bedrijf MarStyling. In het tweede deel van de stage mocht ik ook zelf aan de slag met projecten ontwerpen. En dan gingen we daar samen over praten en kijken wat er goed was en wat er beter kon.

 

Ik heb veel over het vak geleerd en ik heb een goeie indruk gekregen van wat het vak Interieuradviseur inhoudt. Voor mij was het een leerzame stage, waardoor ik zeker weet dat ik later ook interieuradviseur wil worden!

 

Tussen de stage door heb ik ook een leuke klik gekregen met Mariëlle, we hebben veel kunnen lachen en leuk kunnen kletsen. Je bent toch grotendeels de hele tijd met z’n tweeën, dus als het dan klikt is het extra fijn en leuk!
Ik zou MarStyling aan iedereen aanraden!

 

2016

Evy

 

Vijf maanden heb ik stage gelopen bij Marstyling!
En wat was dat een super leuke maar vooral leerzame tijd! Ik heb veel bijgeleerd over het vak.

 

En wat mij vooral ook erg aansprak is dat Marstyling niet alleen de styling doet van een interieur. Marstyling gaat verder! En daar mee bedoel ik bouwbegeleiding, nooit heb ik me daar in verdiept maar wat heb ik daar veel van geleerd en wat vond ik dat interessant.

Ook Mariëlle zelf heeft mij geïnspireerd met haar drive voor het vak, hoe ze tot de stap is gekomen om voor haar zelf te beginnen! Want nu 1 jaar verder ben ik ook voor mezelf begonnen mede dankzij de leerzame stage bij Marstyling!

 

2015-2016

Esmay

Bij Marstyling is geen dag hetzelfde. Je werkt aan verschillende opdrachten, van woninginrichting tot het ontwerpen van een beautysalon. Van meubels uitzoeken met klanten tot kleuradvies. Elke project is een nieuwe uitdaging.

 

Ik heb mij geen moment verveeld. Er is genoeg werk, vandaar dat je Marielle ondersteunt in het tekenen van projecten in SketchUp, maak je tips van de week, ga je mee naar klanten om het gemaakte ontwerp te bespreken etc.
Omdat alle dagen anders waren, heb ik mogen proeven van verschillende facetten van het vak. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd en had ik deze stage voor geen goud willen missen.