Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs, een medewerker en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper staat Mariëlle voor kwaliteit. Ze heeft haar diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ze heeft een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Mariëlle is een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

NIKKI DEN BROK

Medewerker

Nikki is een jong professional die haar opleiding Interieuradviseur aan het Koning Willem I College in 2020 heeft afgerond. Sinds de zomer 2020 werkt Nikki bij MarStyling en is lid van ons team. Nikki is een rustige jonge vrouw die snel schakelt en die meewerkt aan de projecten binnen MarStyling. Dit doet ze zowel zelfstandig als in samenwerking met de andere teamleden. Ze voert ontwerpopdrachten voert en is zo een goede en fijne toevoeging is aan het team.

 

KELLY DOKTER

Stagiair

Kelly is derdejaars student Interieuradviseur aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Recent is Kelly aan haar stage begonnen bij MarStyling. Tot eind januari 2021 is zij lid van ons team. Kelly heeft een meewerkstage waarin ze veel leert, opdrachten kan maken en een toevoeging is aan het team van MarStyling. Kelly is een rustige jonge vrouw die rustig van start is gegaan en inmiddels al aan een aantal ontwerpprojecten binnen MarStyling meewerkt.

MICHELLE VERSCHOOR

Stagiair

Michelle is recent gestart aan haar stage bij MarStyling en is lid van ons team tot en met 31 maart 2021.

 

Michelle is eindejaarstudent aan het Rijn IJssel College te Arnhem en heeft in eerdere stages al aardig wat ervaring opgedaan binnen het interieurvak.

 

Michelle is een fijne jonge vrouw met een goede hands on instelling, creatief, volwassen en verantwoordelijk.

 

Binnen marstyling heeft ze de start gemaakt en ondersteunt op dit moment al bij de eerste projecten die op dit moment vormgegeven worden binnen MarStyling. Gedurende haar stage zal zij aan verschillende projecten werken en zo haar ervaring binnen het interieurvak verder ontwikkelen.

 

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Wijchen en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?