Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper sta ik voor kwaliteit. Ik heb mijn diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ik heb een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Ik ben een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

ELOISE JANSSEN

Stagiair

Mijn naam is Eloise, 19 jaar oud en ik kom uit Wageningen.

 

Ik zit op dit moment in mijn 3e leerjaar van de opleiding tot Interieur Adviseur op het Rijn IJssel college in Arnhem.  Het interieur en zaken daaromheen is iets waar ik graag mee bezig ben. Daarom ben ik blij dat ik mijn nieuwsgierigheid en liefde voor dit vak mag gaan verbreden op deze leuke stageplek.

De afwisseling in het werk en fijne sfeer met Mariëlle maakt dat de dagen echt voorbijvliegen. En in de periode dat ik er ben begint ook het buiten seizoen weer. Wat inhoudt dat ik niet alleen met Marstyling te maken heb, maar ook een beetje met Huize Vossendel.  Dat betekent nog meer ervaringen en kennis op breder gebied. Superleuk dus!

Ik kijk er enorm naar uit om alle kennis en leuke herinneren die ik hier ga op doen mee te nemen en mij verder te ontwikkelen.

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Groessen (gemeente Duiven) en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant, Utrecht, Noord Holland en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?