Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper staat Mariëlle voor kwaliteit. Ze heeft haar diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ze heeft een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Mariëlle is een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

ANNERIET SOONS

Stagiair

Mijn naam is Anneriet, ik ben 20 jaar oud en kom uit Bennekom. Sinds 2019 studeer aan het Nimeto in Utrecht en volg ik de opleiding styling, interieur en vormgeving.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar en doe ik mijn afstudeerstage bij MarStyling.

Ik heb een grote passie voor interieur en styling en heb enorm veel zin om mezelf verder te ontwikkelen op dit gebied.

DONNA CORNELISSEN

Stagiair

Mijn naam is Donna Cornelissen, 20 jaar oud en ik kom uit Pannerden.

Sinds 2019 studeer ik Styling, Interieur en Vormgeving aan het Nimeto Utrecht.

Momenteel zit ik in mijn afstudeer jaar van mijn opleiding Ruimtelijk Vormgever en hoop ik elke dag nog veel te leren bij Marstyling.

Het komende periode hoop ik nog meer te leren over alle ins en outs van Mariëlle haar bedrijf.

Ik kijk er erg naar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen het interieurvak.

MADELIEF TIEDINK

Stagiair

Hoi, mijn naam is madelief Tiedink, ik ben 20 jaar oud. ik kom uit Berg en Dal en woon op kamers in Nijmegen.

Ik zit nu in mijn derde studie jaar van mijn opleiding als ruimtelijk vormgever aan het Sint Lucas in Boxtel.

Bij Mariëlle hoop ik in de vijf maanden dat ik bij haar stage loop veel te leren over haar bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Ook hoop ik nog vaardiger te worden als Interieur Designer.

Ik kijk uit naar een hele leuke en leerzame tijd als stagiaire bij MarStyling.

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Groessen (gemeente Duiven) en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant, Utrecht, Noord Holland en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?