Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper staat Mariëlle voor kwaliteit. Ze heeft haar diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ze heeft een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Mariëlle is een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

BREGJE CREMERS

Stagiair

Mijn naam is Bregje Cremers, 18 jaar en ik kom uit Steenderen.

Sinds 2020 studeer ik Interior design en styling aan de Jan des Bouvrie academie / Hogeschool Saxion te Deventer.

Momenteel zit ik in mijn tweede studiejaar en ga ik mijn stageperiode hier met veel plezier tegemoet.

Het komende half jaar hoop ik veel te leren van Mariëlle en haar bedrijf. Ik kijk er erg naar uit om mezelf te ontwikkelen op het gebied van ontwerpen.

JANNE SMEES

Stagiair

Mijn naam is Janne Smees, 19 jaar en woon in Heelweg.

Sinds 2020 studeer ik Interior design en styling aan de Jan des Bouvrie academie / Hogeschool Saxion te Deventer.

Het komend half jaar hoop ik veel te leren van Mariëlle en haar bedrijf. Ik kijk er erg naar uit en wil graag zoveel mogelijk uit deze stageperiode halen.

Door de afwisseling en betrokkenheid in verschillende projecten komt dit zeker goed!

BO MULDER

Stagiair

Mijn naam is Bo Mulder, ik ben 20 jaar en ik kom uit Zevenaar.

Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Interieuradviseur op het RijnIJssel college in Arnhem.

Ik heb erg veel zin in deze stage en ik hoop de komende twintig weken dan ook erg veel te leren binnen dit mooie bedrijf en van Mariëlle zelf.

Ik kijk er erg naar uit, om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van interieur maar ook alles wat ermee te maken heeft te verbreden.

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Groessen (gemeente Duiven) en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant, Utrecht, Noord Holland en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?