Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper sta ik voor kwaliteit. Ik heb mijn diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ik heb een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Ik ben een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

Stagiaire

Mijn naam is Lisa Joosten. Ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het zonnige Limburg en woon nu op kamers in Nijmegen. Momenteel studeer ik aan het SintLucas in Boxtel. Ik volg de opleiding Ruimtelijk vormgeven, gespecialiseerd in interieurontwerp. Ik zit in mijn vierde leerjaar en loop mijn eindexamen-stage bij Marstyling.

 

Ik wil graag meer leren over interieur-ontwerp en het realisatieproces, maar nieuwe dingen leren vind ik ook erg interessant. Denk hierbij aan het maken van een tuinontwerp en leren hoe je het beste met een klant contact onderhoudt. Dit alles kan ik vervolgens toepassen in mijn eindexamenproject.

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Groessen (gemeente Duiven) en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant, Utrecht, Noord Holland en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?