Over MarStyling

De interieurontwerper van MarStyling

Een interieur creëren waarin jij je echt thuis voelt: dat is de passie van Mariëlle Stolk, de interieurontwerper en stylist achter MarStyling. Die passie vergt ervaring, gevoel voor stijl en vooral een luisterend oor. Door tussen de regels door te lezen, vangt Mariëlle dingen op waar je zelf niet bij stil hebt gestaan. Het is haar uitdaging om die onbewuste wensen te vertalen naar een interieurontwerp of interieuradvies dat bij jou past.

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is onmisbaar in de werkwijze van MarStyling. Als interieurontwerper bouwt Mariëlle een band op met haar klanten en ontdekt daardoor wat echt bij hen past. Creativiteit, originaliteit en functionaliteit zijn andere belangrijke uitgangspunten.

 

Team MarStyling

MarStyling bestaat uit een team van stagiairs, een medewerker en de hoofdontwerper, bouwbegeleider en eigenaar Mariëlle Stolk. Buiten dit eigen team realiseert MarStyling haar projecten met haar leden van het bouwteam. Hierover lees je verderop op deze pagina.

Vrijblijvend in gesprek met de interieurontwerper van MarStyling? Neem contact op!

Het team stelt zich voor

MARIELLE STOLK

Interieurontwerper

Als interieurontwerper staat Mariëlle voor kwaliteit. Ze heeft haar diploma behaald aan de opleiding tot interieurdesigner, met als specialisaties binnenhuisarchitectuur, projectarchitectuur, bouwkunde en interieurstyling. Ze heeft een oprechte interesse in alles wat met woninginrichting, bouwen en verbouwen, advisering en coaching te maken heeft. Mariëlle is een geregistreerd Interiordesigner én erkend leerbedrijf.

NIKKI DEN BROK

Medewerker

Nikki is in 2020 afgestudeerd als Interieuradviseur aan het Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch. Nikki is komen werken bij MarStyling en versterkt het team met haar goede ontwerp skills en frisse blik op de interieurwereld.

SORAYA BOER

Stagiair

Mijn naam is Soraya Boer 23 jaar en kom uit Apeldoorn. Ik doe de opleiding Interieuradviseur aan het Aventus in Zutphen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding en geef ik mijn afstudeerstage vorm bij MarStyling. Komend half jaar ga ik het team  versterken in het ontwerpen en realiseren van de verschillende projecten. Ik kijk erg uit naar komende periode en hoop veel te kunnen leren en mijzelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van ontwerpen.

ELISE STEMERDINK

Stagiair

Eind augustus is Elise gestart als stagiair binnen het team van Marstyling. Ze woont in de Achterhoek. Sinds 2019 studeert ze Ruimtelijk Vormgeving aan het Cibap te Zwolle. Het Cibap heeft binnen de opleiding zelf een breed aanbod in richtingen. Over die keuze hoefde ze niet lang na te denken, interieurvormgeving heeft altijd al haar interesse gehad. Het “bedrijf” van Mariëlle is erg veelzijdig; dat is het leuke van deze stageplek. Je wordt er erg bij betrokken. Ik kijk ernaar uit om voor de klanten aan de slag te gaan en wil graag alles uit deze stageperiode halen!

TOTAALPLAATJE

MarStyling onderscheidt zich natuurlijk door de persoonlijkheid van de interieurontwerper, maar ook door het bieden van een totaalplaatje. Als één van de weinige interieurontwerpbureaus biedt MarStyling namelijk ook bouwadvies en –begeleiding aan. Dit gebeurt in samenwerking met een bouwteam, waarbij Mariëlle de complete verbouwing coördineert. We kijken vanaf het begin mee en geven je een helder overzicht van het budget, de offertes en het verloop van de verbouwing.

 

WAAR ACTIEF?

MarStyling bevindt zich in Wijchen en is daardoor geregeld actief in heel Gelderland. Daar houdt het echter niet op. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in andere provincies, zoals Noord-Brabant en Limburg. MarStyling werkt ook landelijk en zelfs over de grens, zoals je bij de projecten kunt zien.

Vrijblijvend in gesprek met de
interieurontwerper van MarStyling?