Interieuradvies

Een harmonieuze en sfeervolle inrichting: dat is toch wat iedereen wil?

Soms is het al genoeg om in jouw interieur op weg geholpen te worden met een mondeling interieuradvies. Marstyling kan bij jou thuis in een dagdeel of in een aantal uur mondeling adviseren. Het uitgangspunt is jullie persoonlijkheid, smaak en leefstijl: dit gebruikt MarStyling als inspiratie voor het interieuradvies.

 

Jouw droominterieur

MarStyling kijkt samen met jou naar de indeling van het huis, de opstelling van de meubels en de woonwensen. Aan de hand daarvan maakt Mariëlle een verslag met eventueel een moodboard, dat je als plan van aanpak kunt gebruiken. Met deze praktische handvatten tover je je interieur zelf eenvoudig om tot jouw droominterieur.

 

Interieurontwerp en bouwbegeleiding

Wil je toch méér met je interieur dan in eerste instantie gedacht? Dan kunnen we het interieuradvies uiteraard uitbreiden met een interieurontwerp. MarStyling laat graag de mogelijkheden zien, waarbij ook bouwbegeleiding een mogelijkheid is.

 

Offerte

In een uitgebreide persoonlijke offerte komt alles aan bod dat we tijdens het intakegesprek hebben besproken, zoals de wensen, ideeën, een omschrijving van het interieurontwerp en de diensten. Komt er ook een verbouwing bij kijken? Dan verzamelt MarStyling de offertes van alle bouwpartners en brengt deze samen in kaart in één helder overzicht. Zo zijn de
kosten altijd overzichtelijk en transparant.

Meer weten over de talloze mogelijkheden van interieuradvies?