Bouwteam

Bouwteam

 

MarStyling werkt samen met gerenommeerde partijen op het gebied van onder andere bouw, installatie, elektriciteit, domotica en interieur.

 

Dit zijn uitsluitend bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

 

Zo kun je erop vertrouwen dat jouw verbouwing of interieurproject in goede handen is.

U bent van plan om uw droomhuis te bouwen of te verbouwen. Dat is een spannend moment! Een vertrouwd gevoel bij een aannemer is belangrijk. Als ervaren bouwer weten we dat een prettig onderling contact de essentie is van elk geslaagd project.

 

https://www.bouwservicewijchen.nl

Sinds 2007 is KS-Timmerwerk in de regio een welgekend bedrijf voor veel bouwkundige wensen en oplossingen.

  • Wilt u binnenkort uw badkamer verbouwen?
  • Wilt u eindelijk die oude kozijnen vernieuwen?
  • Droomt u van een aanbouw?
  • Of eigenlijk toch meer van een nieuw tuinhuis?

Voor dit soort verbouwingen draait KS-Timmerwerk zijn handen niet om.

Kortom, KS-Timmerwerk zorgt ervoor, onder het motto van klant is koning, dat u wensen uitkomen.

 

http://www.ks-timmerwerk.nl

Bouw- en timmerbedrijf Ketelaars in Uden is een ervaren en vakkundig bedrijf dat al 30 jaar bouw/verbouwingen, Timmerwerk en machinaal timmerwerk realiseert. Klanttevredenheid en hoge kwaliteit staat bij ons centraal. Wij werken met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ketelaars is er echter niet alleen voor uw timmerwerken. Ook een uitbreiding of complete verbouwing van uw woning verzorgen wij voor u. Hierin begeleiden en adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In de werkplaats maken wij kozijnen ramen en deuren volgens politie keurmerk. Maar ook ander machinaal timmerwerk kan er vervaardigd worden.

 

https://ketelaarsbouw.nl/

Wat verwacht u van het eindresultaat? Met deze vraag starten wij ieder project. Vervolgens kijken we hoe we kunnen helpen om uw ideaalbeeld te realiseren. Bij ons kunt u rekenen op goed advies, een eerlijke prijsindicatie, snelle doorlooptijd en totale ontzorging.

 

https://jeffreyrossen-bouw.nl

Duurzame elektrotechniek vanuit uw wensen.
Elektriciteit is voor de meeste mensen net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Toch is het belangrijk om een vakman in te schakelen voor een veilig en goed functionerend elektriciteitsnetwerk. Daarnaast is het verstandig om de nieuwste ontwikkelingen mee te nemen op het gebied van duurzaamheid. Duurzame producten leveren uiteindelijk een besparing op. Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een installatie, gaan we met u in gesprek om uw wensen aan te horen. Deze wensen nemen wij vervolgens mee in het ontwerp en vormt de basis van de installatie.

 

https://mpe-elektro.nl/

Antoon en Rik Hendriks, vader en zoon, alweer ruim 10 jaar een begrip in Wijchen en omgeving als u kiest voor kwaliteit, service en advies.

Een vertrouwensband opbouwen met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel en willen dit vertrouwen zeer zeker niet beschamen. Dit vertrouwen stopt uiteraard niet bij het einde van het werk want wij hopen ook in de toekomst voor u het schilderwerk te mogen onderhouden.

 

https://www.hendriksschilderwerken.nl

Electro Technisch Installatie Bedrijf (ETIB) Segers is als erkend installateur en lid van stichting “STERKIN” inmiddels bijna 35 jaar actief in Wijchen en omstreken met het installeren en onderhouden van elektrische installaties.
Wij richten ons hoofdzakelijk op elektrische installaties in en om de woning en kleine bedrijfsmatige installaties.

 

https://segers-electro.nl/