Bouwteam

Bouwteam

 

MarStyling werkt samen met gerenommeerde partijen op het gebied van onder andere bouw, installatie, elektriciteit, domotica en interieur.

 

Dit zijn uitsluitend bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

 

Zo kun je erop vertrouwen dat jouw verbouwing of interieurproject in goede handen is.

Bouw- en timmerbedrijf Ketelaars in Uden is een ervaren en vakkundig bedrijf dat al 30 jaar bouw/verbouwingen, Timmerwerk en machinaal timmerwerk realiseert. Klanttevredenheid en hoge kwaliteit staat bij ons centraal. Wij werken met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ketelaars is er echter niet alleen voor uw timmerwerken. Ook een uitbreiding of complete verbouwing van uw woning verzorgen wij voor u. Hierin begeleiden en adviseren wij u over de vele mogelijkheden. In de werkplaats maken wij kozijnen ramen en deuren volgens politie keurmerk. Maar ook ander machinaal timmerwerk kan er vervaardigd worden.

 

https://www.ketelaarsbouw.nl

U bent van plan om uw droomhuis te bouwen of te verbouwen. Dat is een spannend moment! Een vertrouwd gevoel bij een aannemer is belangrijk. Als ervaren bouwer weten we dat een prettig onderling contact de essentie is van elk geslaagd project.

 

https://www.lelieveldt.nl

Duurzame elektrotechniek vanuit uw wensen.
Elektriciteit is voor de meeste mensen net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. Toch is het belangrijk om een vakman in te schakelen voor een veilig en goed functionerend elektriciteitsnetwerk. Daarnaast is het verstandig om de nieuwste ontwikkelingen mee te nemen op het gebied van duurzaamheid. Duurzame producten leveren uiteindelijk een besparing op. Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een installatie, gaan we met u in gesprek om uw wensen aan te horen. Deze wensen nemen wij vervolgens mee in het ontwerp en vormt de basis van de installatie.

 

https://www.mpe-elektro.nl

Electro Technisch Installatie Bedrijf (ETIB) Segers is als erkend installateur en lid van stichting “STERKIN” inmiddels bijna 35 jaar actief in Wijchen en omstreken met het installeren en onderhouden van elektrische installaties.
Wij richten ons hoofdzakelijk op elektrische installaties in en om de woning en kleine bedrijfsmatige installaties.

 

https://segers-electro.nl/

Dealers en ondernemers waarmee MarStying samenwerkt

Voor de mooiste haard wilt u inspiratie opdoen en kijken wat er het beste bij u en uw smaak past. Op deze site en in onze showroom treft u veel sfeervoorbeelden. U bent van harte welkom; Van Tiel helpt u graag om uw eigen unieke droomhuis te realiseren!

 

www.vantielhaarden.nl

Voor een op maat gemaakt metaalproduct bent u bij Van der Heijden Metaal & Interieur aan het goede adres.  Uw ideeën worden door ons omgezet naar een werktekening gemaakt in autocad of inventor. Na goedkeuring maken wij het ontwerp in elke gewenste metaalsoort en met elke gewenste afwerking.

www.metaaleninterieur.nl

Welkom op de website van PdeB massief houten vloeren, onderhouds- en timmerwerken.

Een tevreden klant door het leveren van

hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies, dàt is het motto van PdeB.

https://www.pdebhoutenvloeren.nl

Ik fotografeer mensen, authentiek, natuurlijk en samen pakken we de energie

Ik werk op mijn gevoel. Laat me inspireren in het moment en neem creatieve beslissingen intuïtief. De persoon voor mijn lens voelt zicht gerust en poseert van nature niet.

 

www.istar-fotografie.nl