Bouwbegeleiding

Voor een nieuw huis hoef je niet direct te verkopen

Door met andere ogen naar de woning te kijken en een kleine of grote verbouwing uit te voeren, kan MarStyling je de ervaring van een nieuw huis geven. Als er een verbouwing bij komt kijken, maakt MarStyling een uitgebreider ontwerp. In dit interieurontwerp wordt ook de bouwtechnische kant meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw of het verplaatsen van muren, het verlichtingsplan- en stroomplan dat dan vaak ook aangepast moet worden. Zelfs de coördinatie van de verbouwing kun je aan MarStyling overlaten.

 

Ga je een nieuwe woning bouwen?

Ook dan kan MarStyling begeleiding bieden. Door in een vroeg stadium een interieurontwerper aan je bouwteam te koppelen bouw je straks in één keer een helemaal doordachte woning. Een architect denkt van buiten naar binnen en een interieurontwerper van binnen naar buiten. Door mee te denken in het ontwerp van de keuken, badkamer, interieurplan, verlichtingsplan, elektriciteits- en schakelplan, kan direct een juiste calculatie gemaakt worden door de aannemer en andere aanverwante partijen.

 

Verrassende ideeën

Staat er een ‘lastige’ muur in de kamer of wil je meer uit een kleine ruimte halen? MarStyling kijkt er met een frisse blik naar en komt met verrassende ideeën. We maken juist graag pluspunten of eyecatchers van dit soort obstakels.

Verwarming en isolatie

Bij een interieurontwerper denk je misschien alleen aan de uitstraling van een ruimte, maar MarStyling gaat nog veel verder. Ook op het gebied van verwarming en isolatie kunnen we meedenken, samen met onze partners uit het bouwteam. We houden hierbij rekening met duurzaamheid en jouw portemonnee. Bovendien houden we de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie goed in de gaten.

 

Bouwbegeleiding
Bouwteam MarStyling

Omdat MarStyling samenwerkt met diverse bouwpartners, kunnen we de verbouwing samen met jou tot in de puntjes voorbereiden en begeleiden. We nemen je hierbij veel uit handen en dat begint al in de offertefase. We verzamelen de offertes van de betrokken bouwpartijen, bekijken of ze realistisch zijn en maken een complete calculatie. Helder en overzichtelijk, zodat je precies weet wat je krijgt voor het bedrag dat nodig is voor realisatie.

 

Jouw eigen bouwteam

Is jouw bouwteam al samengesteld? Ook dan kan MarStyling hulp bieden. Door MarStyling de bouw te laten begeleiden, wordt je ontzorgd. Je hoeft dan niet naast je werk en alle andere activiteiten veel tijd en energie in een intensief bouwtraject te steken. Je blijft betrokken bij het proces en als er zaken spelen die aandacht nodig hebben, sein je je bouwbegeleider in. Zo laat je tijdens de bouwtijd het regelwerk over aan een ander.

Wil je de verbouwing van jouw woning of zakelijke pand uit handen geven?