Kleuradvies

Naturel, kleurrijk of toch zwart-wit?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke kleuren bij jouw interieur passen. MarStyling schiet hierbij te hulp door middel van kleuradvies. Weet je niet wat voor kleuren bij je passen? MarStyling brengt je graag op ideeën. Door vragen te stellen en goed te luisteren, ontstaat er een goed beeld. Ook helpen we je op weg met inspirerende voorbeelden via magazines, Pinterest en interieurkaarten. Zo krijg je zelf een beter beeld van welke kleuren en materialen je aanspreken.

 

Kleur en materialen

Naast kleur spelen ook materialen een belangrijke rol.Wat voor soort vloer, welke kleur heeft de vloer, hoe is de wand bekleed, wat voor raambekleding, wil je een vloerkleed? We nemen de diverse soorten en stijlen mee en kijken naar wat past bij het huis. De akoestiek is hierbij ook van belang. MarStyling presenteert graag de mogelijke combinaties en laat zo zien hoe de kleuren en materialen in jouw interieur overkomen.

 

Trends

Ga je graag mee in trends? Dan houdt MarStyling daar natuurlijk rekening mee. Wil je snel van kleuren wisselen, dan kan dat bijvoorbeeld door een muur te schilderen en de accessoires daar op aan te passen. Zo ben je snel weer up to date en creëer je eenvoudig afwisseling.

 

Kleur in je tuin

Aan de tuin wordt niet altijd gedacht, maar toch is die heel belangrijk voor het interieur. Buiten en binnen moeten bij elkaar kloppen,
want het wordt steeds vaker één geheel. Je kunt de uitstraling van buiten doortrekken naar binnen, bijvoorbeeld met de kleur van de kozijnen, muren, meubels en buitenaccessoires. Als je het fijn vindt, kan MarStyling zelfs meedenken over de beplantingssoorten en de sfeer die de tuin moet hebben. Door met al deze aspecten rekening te houden, smelten het buiten- en binneninterieur samen tot één prettige leefomgeving in dezelfde stijl.

Ook een kleuradvies nodig?