Tuinontwerp en Tuininterieuradvies

Is jouw woning helemaal naar je zin, maar de tuin allesbehalve?

Is jouw woning helemaal naar je zin, maar je tuin allesbehalve?

 

Dan kan dat echt afbreuk doen aan het woongenot. De woning en de tuin zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. MarStyling kan je helpen om het interieur van je huis en tuin op een goede manier aan elkaar te verbinden. Zo heb je ieder seizoen plezier van je woning, of je nu buiten of binnen bent.

 

Totaal tuinontwerp

MarStyling kan de stijl van het woninginterieur doortrekken naar de tuin. Het tuinontwerp wordt zo echt een aanvulling op het interieurontwerp. Het gaat dan niet alleen om de indeling van de tuin, maar om het complete plaatje. Denk aan veranda’s, een poolhouse, gastenverblijf, groenvlakken, de beplanting, meubilair, verlichting en decoratie. Naast een totaalontwerp voor een nieuwe tuin kan MarStyling bijvoorbeeld een bestaande tuin helpen inrichten, maar ook tuininterieurtips op locatie zijn mogelijk.

 

Meubels en accessoires

De tuin kan een verlengstuk van je huis zijn, met buitenmeubels in dezelfde stijl als jouw binnenmeubels. Heerlijk gestoffeerde meubels die tegen weer en wind bestand zijn, mooie verlichting erbij, een barbecue of buitenkeuken en het grote genieten kan beginnen. Wil je je tuin zo inrichten dat je ver in de herfst nog buiten woont? Maak dan gebruik van een
veranda, houtkachel en heerlijke comfortabele meubels. Dit alles gestyled met leuke en gezellige accessoires.

 

Samenwerking

MarStyling werkt graag samen met andere professionele bedrijven om een compleet dienstenpakket te kunnen aanbieden. In het geval van een tuinontwerp of tuininterieuradvies kun je denken aan hoveniersbedrijven, meubelzaken, elektriciens, leveranciers van zwembaden en andere partijen. We hebben een eigen netwerk met vakkundige bedrijven, maar staan uiteraard ook open voor samenwerking met anderen.

 

Offerte

In een uitgebreide persoonlijke offerte komt alles aan bod dat we tijdens het intakegesprek hebben besproken, zoals de wensen, ideeën, een omschrijving van het tuinontwerp en de diensten.

Komt er ook een verbouwing bij kijken? Dan verzamelt MarStyling de offertes van alle bouwpartners of tuingerelateerde bedrijven en brengt deze samen in kaart in één helder overzicht. Zo zijn de kosten altijd overzichtelijk en transparant.

Meer weten over de talloze mogelijkheden van tuinontwerp en tuininterieuradvies?