Ontwerp Keuken Nijmegen

Over dit project

 

Van bergruimte naar heerlijke leefkeuken! 

 

Wensen

De opdrachtgevers hebben MarStyling benaderd voor ontwerp en begeleiding bij de verbouwing van de huidige berging naar een fijne leefkeuken met veel bergruimte en een gezellige zit voor de kids, zichzelf en visite.

In de huidige woning is een ruimte eetkamer en speel plek, alleen de keuken die daarbij geplaatst is is erg klein. De eetkamer wilden ze graag behouden en de huidige keuken ombouwen tot kantoor/studeerplek met kastruimte.

In de nieuwe keuken moest ook veel bergruimte komen en tegelijkertijd een sfeervolle fijne leefruimte met een licht industriele touch.

Een beton(look)vloer is een grote wens van de klant.

 

Ontwerp

Na het uitgebreid doorspreken van de wensen is MarStyling aan de slag gegaan met het maken van diverse schetsontwerpen. Een aantal opties daarvan zijn besproken met de klant. Vervolgens heeft deze daar een keuze uit gemaakt en zijn we verder gegaan naar het definitieve ontwerp.

In het ontwerp is veel kastruimte gecreëerd. Een hoge eethoek is aan het kookeiland toegevoegd. De wens van een wijnklimaatkast is opgenomen. Verder is een subtiele relaxhoek gemaakt en als kers op de taart zijn er vouwdeuren toegevoegd en een extra raam aan de zijkant. Nu komt er extra licht binnen en is er een mooie overgang van binnen naar buiten.

Als het mooi weer is, kan de hele pui opengeschoven worden en heb je een buitenkeuken. Zo verleng je het buitenleven.

 

 

Study 

Hieronder het bovenaanzicht van de huidige keukenruimte die omgebouwd gaat worden naar Study met extra kastruimte.

 

 

 

Voorbereiding realisatie

Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de realisatie. In de loop van 2020 zal de verbouwing gaan plaatsvinden.

Categorie
Particulier