Ontwerp Appartement Nijmegen

Over dit project

 

Van gedateerd appartement naar moderne vernieuwde thuisplek!

 

Wensen

De opdrachtgever heeft MarStyling benaderd voor begeleiding in het indelen van zijn te verbouwen appartement. Hij wilde compacter gaan wonen in de buurt van zijn familie. De vorige woning was groter en de uitdaging was de inrichting en sfeer van de vorige woning terug te brengen in het te verbouwen appartement.
De stijl, sfeer en smaak zijn heel duidelijk en hoefden niet veranderd te worden. Uitdaging was, ruimtelijkheid met net wat meer warmte in uitstraling in het appartement te brengen.
De opdrachtgever wenste een totale begeleiding van ontwerp tot en met de realisatie en uiteindelijk de styling van de inrichting in zijn nieuwe woning.

Ontwerp

Team MarStyling is aan de slag gegaan met het ontwerp voor het gehele appartement. Alle vertrekken zijn meegenomen in het ontwerp. De keuken en badkamer zijn geheel opnieuw ontworpen. Er is een ruimere berging gecreëerd die een rare hoek uit de kamer weg heeft genomen en gezorgd heeft voor meer opslag en een handige plek voor wasmachine en droger.
Deze ontwerpen zijn gebundeld in een handig naslagwerk voor het bouwteam van de opdrachtgever.

Naast het technische ontwerp is een aanvulling op het interieurontwerp gekomen door middel van een interieuradvies voor de vloeren, wanden, aanvulling in meubels, vloerkleden en aankleding. Na vaststelling van het definitief ontwerp heeft MarStyling het verlichting- en elektriciteitsplan gemaakt.

Realisatie

MarStyling heeft de opdrachtgever begeleid in de totale realisatie.

Zij heeft de opdrachtgever begeleid in de aanschaf van de keuken, vloeren, badkamer, deurbeslag, aanvullende meubels, raambekleding, vloerkleed etc. Vervolgens heeft zij diverse afspraken tijdens de realisatie vastgelegd in een planning. De aannemer en onderaannemers hadden de planning gemaakt waarbij de overige partijen ingepland zijn en er een goedlopende planning is opgesteld.
Tot aan de verhuizing en de begeleiding op de dag van verhuizing is alles geregeld.

 

MarStyling is bij de start van de verbouwing begonnen met een bouwteamoverleg en heeft tussentijds zo goed als dagelijks contact met de bouwteamleden gehad over de details van de verbouwing. Deze communicatie verliep prettig, waardoor de verbouwing ook goed verlopen is.

Category
Particulier