Interieurontwerp & Verbouwing Uden

Over dit project

Wensen

De klant woont al jaren met plezier in hun woning. Na twintig jaar vinden ze dat ze aan een nieuw interieur toe zijn. De keuken is ook niet meer naar hun smaak. Dat geeft gelijk de kans met nieuwe ogen naar de woning te kijken, naar de plus- en minpunten, de veranderde smaak en fase van het gezin met studerende kinderen.
De kamer en keuken zijn gescheiden door een wand, waardoor het vrij donker is in de woning. Verder is de wens de manier van verwarmen te veranderen. De convectorput in de eetkamer is onhandig groot waardoor raambekleding samen met de eethoek erg krap wordt in die ruimte.

Ontwerp

MarStyling is aan de slag gegaan met de wensen van de klant en mogelijkheden van de woning.
Er is een nieuwe indeling gemaakt van kamer en keuken. De wand tussen de keuken en kamer wordt verwijderd. Er komt een keukenkastenwand als ruimtedeler met aan beide zijden stalen kozijnen voor een optimale lichtinval en ruimtelijk effect. Zo ontstaan ook twee aparte ruimtes die toch verbonden zijn met elkaar. MarStyling heeft een hele nieuwe keuken ontworpen, het verlichtingsplan gemaakt, de nieuwe vloer uitgezocht samen met een meubel-, kleur- en raambekledingsadvies.

Keuken

De huidige keuken is een hoekkeuken die tegen een dichte scheidingswand tussen eetkeuken en woonkamer geplaatst is. De nieuwe keuken krijgt een laag gedeelte tegen de wand met een afwasbaar fotobehang in Zuid-Afrikaanse sfeer. Een land waar de familie onder andere graag komt én van de kleuren uit dat gebied houdt. Verder is een kookeiland toegepast met veel bergruimte en een hoge kastenwand voor koelkast, diepvries en overige apparatuur. Het wordt zo een ruimtelijke keuken met veel bergruimte. Aangrenzend aan de keuken is de eetkamer. Deze blijft op dezelfde plaats en wordt door toepassing van vloerverwarming en andere raambekleding ruimer.

Woonkamer

De woonkamer is iets minder groot gemaakt. Deze was in verhouding tot de eetkeuken te groot en krijgt nu een prettigere maatvoering. De vensterbank in de erker wordt verdiept zodat de erker als vensterbank gebruikt wordt en geen loze ruimte meer is. De meubels zijn lichter van kleur geworden en er zijn kleuren toegevoegd. Zo is met de huidige meubels en toekomstige meubels een mooi fris kleurenpalet ontstaan dat tijdloos modern is en bij de smaak van de klant past.

Realisatie

Op dit moment worden de offertes opgevraagd en verzameld voor de verbouwingsbegroting.

Eerste helft 2018 gaat de verbouwing van start en houdt MarStyling je via de social media op de hoogte van het verbouwingsproces.

Category
Particulier