Interieurontwerp Waterschap Cuijk

Over dit project

Voor het Waterschap in Cuijk heeft MarStyling het Interieuradvies voor het gehele districtskantoor en het Interieurontwerp voor de spreekkamer verzorgd.

Het advies en ontwerp zijn zo goed aangeslagen dat MarStyling inmiddels het ontwerp voor het gehele pand heeft mogen verzorgen.

De realisatie van de spreekkamer is klaar!

De realisatie van het ontwerp van het gehele pand wordt in 2018 / 2019 verder vormgegeven.

Wensen

Het pand van het Waterschap, District Raam in Cuijk staat nu zo’n 10 jaar. Het is een mooi pand met van binnen uit mooie zichtlijnen en uitzicht op het groen uit de omgeving.

De binnenkant is echter aan een metamorfose toe.

MarStyling is hiermee aan de slag gegaan. De wensen van de medewerkers zijn geïnventariseerd, het werk dat het waterschap verricht is in kaart gebracht evenals haar bezoekers. Samen met het pand dat er staat en het logo van het waterschap, is er een concept uitgekomen dat uitgangspunt is geweest voor het Interieuradvies en het Interieurontwerp.

 

Ontwerp

Het pand en ook de spreekkamer mogen meer de uitstraling hebben van wat het waterschap inhoudt.

In het Advies en Ontwerp is meer warmte en toegankelijkheid met een professionele uitstraling gebracht. Uitgangspunt voor de spreekkamer was Het land met haar kleuren, vakken, materialen en structuren.  Dit is vertaald naar het gebruikte kleurenpalet met groen als kleur op de wanden en vooral het gras uit de omgeving vanuit kikkerperspectief uitvergroot op één wand.

De vloer is voorzien van een beton-look vloerbedekking. De meubels zijn in een latjesstructuur uitgevoerd dat typerend is voor het ons land dat van bovenaf een slakkenverdeling heeft door haar akkers en grasland. De stoelen zijn in kleur een afgeleide van het logo van het waterschap, het land in de omgeving en het gebouw zelf.

 

Realisatie

Onder begeleiding van MarStyling is door alle partijen hard gewerkt aan de realisatie van de spreekkamer.

Samenwerkingspartners:

Vloerbedekking & raambekleding: Hofmans at Home in Cuijk https://hofmansathome.nl

Wandfoto: Newcover uit Cuijk (foto gemaakt door een medewerker van het Waterschap) https://www.newcover.nl

Meubels & verlichting: MarStyling

Schilder & Elektricien: door eigen partijen van het Waterschap

 

De spreekkamer is klaar en wordt al veelvuldig gebruikt door de medewerkers!!

 

Category
Zakelijk