Interieurontwerp & Verbouwing Wijchen

Over dit project

 

Wensen

De klant heeft een bestaande tweekapper gekocht die een goede opknapbeurt kon gebruiken. De wensen qua kleurstelling, bestaande meubels, materiaal etc. hebben we samen goed doorgesproken en in kaart gebracht. De keuken moet vernieuwd worden, verder is de badkamer aan een make-over toe en alle vloeren, wanden, raambekleding etc. zijn aan vernieuwing toe.

Ontwerp

marStyling is aan de slag gegaan met het ontwerpen van de woonkamer en keuken en heeft een nieuwe badkamer ontworpen. Daarbij is ook een kleur- en materialen advies gemaakt en de gehele voorbereiding voor de verbouwing is direct opgepakt. Dit omdat er snel verbouwd moest worden. Een hele uitdaging die gelukt is in deze tijd dat de bouw sterk aantrekt!

Keuken

Voor het ontwerp van de nieuwe keuken heeft MarStyling de tussenwand naar de bijkeuken verwijderd. Hierdoor ontstaat een ruimere keuken die een luchtigere uitstraling krijgt. De bijkeuken wordt verplaatst naar de garage. Voor de materialen is voortgeborduurd op de donkere vloer die uitgangspunt is voor het ontwerp. Er is een hoge kastenwand toegepast in de donkergrijze kleur. Het lage gedeelte heeft dezelfde donkergrijze basis, waarbij de keukendeuren juist in een stoer vergrijsd eiken is uitgevoerd. Het aanrechtblad is van een betongrijs composiet. De kleur- en materiaalopbouw is modern en toch warm en gezellig.

 

Woon- & eetkamer

In de woonkamer is dezelfde vloer geplaatst als in de keuken. De radiatoren worden verwijderd en er wordt vloerverwarming geplaatst als hoofdverwarming. Hierdoor is er geen hinder meer van radiatoren en krijgt de woonkamer een prettige gelijkmatige warmteverdeling. MarStyling heeft een optie met een gashaard met haardmeubel en een optie met een TV-meubel gemaakt. De gashaard wordt in de toekomst gerealiseerd. Eén wand wordt voorzien van paardenhaar behang. Paarden is een grote hobby van Heleen. Met raambekleding, verlichting en decoratie wordt de kamer verder aangekleed.

Badkamer

Ook de badkamer is aan vernieuwing toe en is in de smaak van de klant door MarStyling ontworpen. Er komen grote matte witte tegels van 120 bij 60 cm als basis. De vloer en achterwanden van de inloopdouche en toilet worden warm betongrijs. Een mooi badkamermeubel in blond eiken geeft warmte en gezelligheid aan de ruimte. Het is een relatief kleine en donkere badkamer die door dit ontwerp lichter en ruimtelijker oogt.

Realisatie

MarStyling heeft de begroting van de verbouwing opgemaakt door het opvragen van de offertes van de diverse partijen. Verder is MarStyling met en voor de klant op pad geweest voor het uitzoeken van de keuken, kleuren, vloeren, sanitair etcetera.

Vervolgens heeft MarStyling de planning gemaakt, de bouwpartners ingepland en de begeleiding van de realisatie van de verbouwing op zich genomen. De verbouwing is medio juni van start gegaan en loopt nog door tot eind augustus.

Begin september is de verbouwing klaar en kan de klant gaan genieten van hun verbouwde woning!!

Category
Particulier