Ontwerp & Realisatie Sint michielsgestel

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVER

Jeanne en Theo waren een aantal jaar geleden aan het oriënteren naar meubels bij Van Oort Interieurs waarmee ik toen ter tijd samenwerkte. Wij kwamen elkaar tegen in de winkel, raakten aan de praat en hadden gelijk een heel goede klik.

Voor hun woning heb ik in die tijd stap voor stap een paar elementen in hun inrichting aangepast en zo kwam ik elk jaar wel een keer bij ze thuis op bezoek.

 

Vervolgens kwam er een nieuw te bouwen appartement bij hen onder de aandacht en besloten ze van hun ruime landelijk gelegen woning te gaan verhuizen naar een ruim appartement met alle voorzieningen op loopafstand.

 

Het appartement moest nog gebouwd worden en dit wilden ze helemaal naar wens ingericht hebben. De schilderijen uit de huidige woning moesten een mooie plek in het appartement krijgen. De muziekkamer is een zeer belangrijke ruimte die ook een plek moest krijgen.

Daarnaast wilden ze twee badkamers en een goede indeling met ruime keuken, zitkamer en eetkamer in een warme tijdloos moderne stijl.

 

ONTWERP

Vervolgens is MarStyling aan de slag gegaan met de tekening van het appartement van de architect. Daarin zijn wat wanden verplaatst en zijn de badkamers, keuken en alle overige ruimtes helemaal ontworpen.

 

Ook heeft marstyling de verlichtings- en elektriciteitsplannen gemaakt. Het schilderplan verzorgd, en de gehele inrichting inclusief maatwerkmeubelen.

 

REALISATIE

 

De hele bouwperiode van dit appartementencomplex met woningen heeft zodanig lang geduurd dat de opdrachtgevers uiteindelijk besloten hebben niet naar het appartement te gaan verhuizen en toch in hun eigen fijne landelijk gelegen woning te blijven.

 

Het appartement is nu voor andere bewoners woonklaar gemaakt zodat zij er een fijn thuis kunnen gaan vinden.

 

Category
Particulier