Ontwerp Master bedroom Wijchen

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVER

Voor Melanie en Erik heeft MarStyling een paar jaar geleden een veranda aan de woning ontworpen en heeft het Bouwteam van MarStyling de realisatie verzorgd.

Na een paar jaar is MarStyling opnieuw benaderd. Deze keer voor de slaapkamer en badkamer.

 

De woning is al helemaal naar hun zin opgeknapt en ingericht en de slaap- en badkamer was daarin nog niet meegenomen.

 

Ze wilden graag meer verbinding tussen de slaapkamer en naastgelegen badkamer en daarbinnen een warme met een tintje oosterse sfeer bereiken. Eerlijke en warme materialen, dat is waar ze van houden.

 

ONTWERP

Met deze input is MarStyling aan het ontwerpen gegaan en is er een warme slaap- en badkamer ontworpen met kleurrijke tegels in het douchegedeelte en  een mooi massief houten wastafelmeubel. In het slaapgedeelte zijn neutralere tinten gebruikt en is er een maatwerk bed-achterwand ontworpen met led verlichte vakken voor decoratie en als opbergplek. Aan de zijwand is een ondiepe letterbakkast ontworpen die met ranke accessoires kan worden ingericht. Er was een raam voor het zicht naar buiten. Deze is vervangen door openslaande deuren zodat er veel meer verbinding ontstaat tussen binnen en buiten.

 

REALISATIE

Het bouwteam is aan de slag gegaan met de toch wel ingrijpende verbouwing en is de verbouwing zo goed als klaar.

 

De opdrachtgevers kunnen weer heerlijk in hun eigen masterbedroom gaan slapen en in het voorjaar als de mooie dagen er weer aan komen, kunnen ze heerlijk vanuit de slaapkamer de tuin inlopen.

 

Category
Particulier