Ontwerp Masterbedroom Beneden Leeuwen

Over dit project

Van slaapkamer naar hotelsuite!

 

 

Wensen

De opdrachtgevers hebben een gezin met drie tieners. Ze slapen al op zolder, alleen zijn hier een bed en wat kasten in gezet en zo is er provisorisch een slaapkamer van gemaakt. De andere helft van de zolderruimte is speel- en bergruimte.

De dames tiener spelen niet meer en krijgen hun eigen chillroom op de begane grond. Verder is het dagelijks spitsuur in de huidige badkamer.

Dit alles samen maakt dat de wens ontstaan is een heerlijke eigen Mastersuite te creëren waar de ouders heerlijk hun priveruimte hebben. Verder wilden ze een geïntegreerde douche/wasruimte.

 

Ontwerp

Na uitgebreid de wensen door te hebben gesproken, de ruimte in kaart te hebben gebracht en de technische zaken onderzocht te hebben is team MarStyling naar de ontwerptafel gegaan.

Er is een fijne ruime slaapkamer met badkamer suite ontworpen, met nog steeds voldoende bergruimte voor de spullen die een gezin nu eenmaal nodig heeft.

Er wordt op de douche- en wastafelwanden beton ciré toegepast. De ontstane nis tussen de technische ruimte en wastafelwand wordt een mooie nis met schappen waar allerlei spullen mooi bij de hand liggen.

De achterwand van het bed is een maatwerkmeubel met bergruimte en heeft ook de functie van nachtkastjes.

De TV wordt aan een zuil opgehangen zodat er geen ruimteverlies ontstaat. De grijze kast die ze al in bezit hebben, wordt voorzien van een stoer houten topblad en het bed blijft ook behouden. De huidige gordijnen passen ook erg mooi in het nieuwe interieur.

Met het toevoegen van verschillende planten, accessoires en vloerkleden, ontstaat een warme sfeervolle ruimte.

De opdrachtgevers zijn op dit moment bezig met de verbouwing aan de begane grond, die ook door MarStyling ontworpen is.

Zodra dat klaar is zullen zij de Mastersuite gaan realiseren.

Category
Particulier