INTERIEURONTWERP WOONKAMER AMERSFOORT

Over dit project

Tara en Rick hadden van een vriend de tip gekregen MarStyling te benaderen voor het inrichten van de door hun aangekochte woning.

Het is een woning waar de keuken op souterrainniveau is en de woonkamer op de begane grond aan de voorkant en op de eerste verdieping aan de achterkant.

In de woonkamer is een vide waardoor er contact is tussen de beide verdiepingen.

Interieurontwerp woonkamer Amersfoort

Wensen

 

Ze hadden sfeerbeelden verzameld om hun smaak te kunnen laten zien. Verder heeft de woning wat nissen en onderdelen die het geheel onrustig maken. Daarvoor een oplossing bedenken was ook een wens.

 

In de huidige zitkamer, die voorheen eetkamer was, zat bijvoorbeeld een wastafel in een nis. Dat wilden ze niet. Ook twee eethoeken vonden ze niet nodig.

Liever hadden ze een heerlijke Lounge TV-ruimte en een zithoek waar je gezellig met elkaar kunt praten en waar hun zoontje lekker kan spelen.

 

Daarmee zijn we aan de slag gegaan.

 

 

Interieurontwerp woonkamer Amersfoort

De vide mocht de plek worden waar gespeeld, gedronken en lekker bijgepraat wordt.

Op deze plek is er contact met de keuken en de tuin.

 

De cirkel in in de wand met zicht op de trap, hebben we voorzien van houten latjes en een ledstrip. De wand en de trap zijn zwart geschilderd. Zo wordt het een warm geheel met een Oosters tintje.

 

Interieurontwerp woonkamer Amersfoort

De kozijnen zijn allemaal zwart geschilderd en er is een combinatie van zwart en een zandtint op de wanden gebruikt.

De vaste ramen zijn voorzien van zwarte jaloezieën en de achtergevel met de achterdeur is voorzien van linnenlook vouwgordijnen.

 

De wat meer afgesloten voorkamer is omgebouwd naar een fijne TV kamer. De nis waar de wastafel heeft gezeten is omgebouwd naar TV en wandmeubel met daarin verwerkt een elektrische optie-myst haard.

 

Category
Particulier