INTERIEURONTWERP BEGANE GROND NISTELRODE

Over dit project

Jeroen en Kim hadden een andere woning in Nistelrode gekocht. Vervolgens wilden ze met het interieur aan de slag en wilden daar graag hulp bij.

 

Jeroen is net als MarStyling lid van MKB-Wijchen en hij is binnen de MKB-leden gaan zoeken naar wie hun zou kunnen helpen.  Zo kwam hij bij mij uit. De kennismaking met Kim erbij verliep vlot en leuk en zo ben ik voor en met ze aan de slag gegaan.

 

Ontwerp Begane grond Nistelrode

Wensen

 

 

Een woning met een klassieke touch was het canvas van dit project.

Hij houdt van design, strak met een warme touch. Zij wilde wat meer sfeer en heeft meer een smaak die naar een warm industriële stijl gaat.

 

Ontwerp

 

 

We hebben deze smaken samengevoegd door in de woonkamer het wat strakker te houden qua vormgeving met warme kleuren en materialen.

In de leefkeuken is alles op een net wat stoerdere manier toegepast.

Zo past alles bij elkaar, zijn beide smaken vertegenwoordigd, en wordt het geheel niet saai.

 

Ontwerp Begane grond Nistelrode

In de woonkamer hebben we een ronde eethoek toegepast. Deze doorbreekt de rechte vormen en lijnen in de woonkamer en geeft een gezellig zit. Door er een groot rond kleed onder te leggen is er ook aan de akoestiek gedacht en wordt de eethoek een soort wooneiland in de ruimte.

 

 

Ontwerp Begane grond Nistelrode

Voor de kinderen is een speel en knutselhoek gecreëerd die een speelse uitstraling heeft gekregen. Gezellig en sfeervol is hun hoekje en het past bij de kleuren uit de keuken en de eethoek in de leefkeuken.

 

Ontwerp Begane grond Nistelrode

Ontwerp Begane grond Nistelrode

De entree is een mooie chique en sfeervolle ruimte geworden. Een mooi behang, plek voor wat jassen voor bezoek, zuilen met planten en een gave afbeelding aan de wand maken het een mooie binnenkomer!

 

 

 

Category
Particulier