Interieurontwerp Kantoor Nijmegen

Over dit project

 

Roel ging met zijn bedrijf verhuizen naar een ander pand met een mooi uitzicht en meer ruimte. Eerder heeft MarStyling voor Roel en zijn echtgenote interieurontwerpen verzorgd bij hen thuis voor de begane grond en slaapkamer. Nu mocht MarStyling voor de kantoorruimtes aan de slag.

 

Wensen

 

Ruimtelijk, stiltewerkplekken, een spreekruimte, directiekantoor, kantine, garderobe, balie en zithoekje. Dat is wat er qua ruimtes en functies in moest komen.

Verder is “gewaagd’ kleurgebruik en de Wow-factor een belangrijke wens geweest. Een aantal meubels verhuist mee en mocht veranderd worden qua kleurstelling. Duurzaam en toch passend in de nieuwe omgeving.

Verder is het belangrijk dat wanneer de klant binnen komt, zij direct ziet waar zij zich kan melden.

 

 

 

Ontwerp

Na uitgebreid de wensen te hebben doorgesproken, is er geïnventariseerd welke meubels mee zouden gaan, hoeveel meubels er bij moesten komen en ook hoeveel kastruimte er nog nodig is in de nieuwe situatie.

De aanwezige vloerbedekking is blijven liggen omdat dat goed past binnen het kleurconcept. Wel zijn er tegels uitgehaald en van legrichting veranderd zodat ze mooi opgaan in de nieuwe situatie.

Er zijn twee ruimtes toegevoegd waar een accentkleur vloerbedekking is neergelegd. Ook is in het ontwerp naar de akoestiek gekeken door vloerbedekking op wanden toe te passen. Daarnaast zijn akoestische wandpanelen in het ontwerp gebruikt en akoestische wanden tussen de bureaus. Op deze manier is de akoestiek zeer prettig geworden en door de gebruikte tinten is een warme sfeer ontstaan.

 

De ontworpen balie is op maat gemaakt, de bureaus zijn op kleur gefolied zodat ze in het nieuwe interieur passen en weer jarenlang mee gaan. Er zijn zeer kleurrijke wanden achter de huidige keuken gemaakt door het gebruik van fotobehang. Dezelfde print is op de wand van het directiekantoor toegepast.

De kasten zijn hergebruikte en als een wandmeubel geplaatst. Zo ontstaat er meer rust in de ruimte.

Er is een garderobe ontworpen en toegevoegd zodat de jassen van de medewerkers uit zicht hangen. In het zitje en de plantenpotten komen de gebruikte kleuren weer terug. Zo is een zeer kleurrijk geheel ontstaan en is er bij de werkplekken toch rust door de rustige basistinten van de akoestische panelen tussen de bureaus en op de wanden.

 

Realisatie

Marstyling heeft de realisatie van de herinrichting en gedeeltelijke verbouwing verzorgd met de partijen uit haar bouwteam waar ze veel mee samenwerkt.

De verhuizing en realisatie ging gelijk op dus door goed communiceren is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de medewerkers en de werkzaamheden.

De laatste puntjes worden binnenkort op de i gezet, namelijk de aanvulling van planten.

Intussen hebben de medewerkers en de opdrachtgever een fijn en kleurrijk kantoor en is het fijn werken in de nieuwe werkomgeving.

 

 

Category
Zakelijk