Interieuradvies Tienerkamer Wijchen

Over dit project

 

Wensen klant

In een ruimte die vooral als opslag diende, stond de tafeltennistafel, voetbaltafelspel en DJ-draaitafel. De twee tieners in huis gebruikten deze ruimte als actieve ruimte maar gezellig was het er niet.

De tieners kregen ook behoefte aan loungen met vrienden en vriendinnen, films kijken en gamen. Daardoor is de wens ontstaan de ruimte te transformeren tot een tienerruimte met een dubbelfunctie. Actief bezig zijn en de ruimte eenvoudig transformeren tot loungeruimte.

Interieuradvies

Ik heb gekeken naar wat de beide tieners leuk vinden. Het betrof een broer en een zus, dus ik heb in het advies rekening gehouden dat zowel de jongens als meisjes zich thuis voelen in de ruimte. Verder is de kast die emotionele waarde heeft voor de ouders, behouden gebleven en komt nu mooi uit tegen de nieuwe blauwe wand.

Op het moment dat de ruimte als actieve ruimte gebruikt wordt, gaat het InBetween gordijn dat als ruimtedeler dient open. Gaan ze loungen, dan gaat het gordijn dicht en wordt het zicht op de tafeltennistafel en voetbaltafel wat afgeschermd. Zo hebben ze een heerlijke besloten loungeruimte.

Reactie klant

De ruimte wordt intensief gebruikt door de tieners en hun vrienden en vriendinnen. Zelfs de ouders zitten er wel eens om de op de platenspeler langspeelplaten af te spelen. Kortom een geslaagde metamorfose van rommelhok tot tienerruimte!

Category
Particulier