Tuinontwerp Mill

Over dit project

Wensen Opdrachtgever

 

Voor Els en Mark is MarStyling een paar jaar geleden aan de slag gegaan voor de restyling van hun badkamer, slaapkamer en entree.

Dat is zodanig goed bevallen dat MarStyling opnieuw is ingevlogen voor de herinrichting van de rest van de beneden verdieping én voor de tuin.

 

De huidige tuin is te onderhoudsintensief geworden en inmiddels qua lijnenspel gedateerd en niet meer naar wens van de levensstijl en levensfase van Mark en Els van dit moment.

 

De wensen van Mark en Els voor het restylen van de tuin zijn, een grotere overkapping/veranda, strakkere lijnen, minder onderhoud, behoud van de groene uitstraling en een wellness gedeelte om lekker te relaxen in zomer én wintertijd. Een onderhoudsvriendelijke waterpartij is ook een wens.

 

Ontwerp

 

Met de wensen van de klant is MarStyling naar de tekentafel gegaan en heeft in de eerste schetsfase twee opties gemaakt. Deze zijn tussentijds besproken en aangepast naar een definitief ontwerp.

 

Er worden materialen hergebruikt en aangevuld met nieuwe materialen als bestrating, gras, planten etc.

De tuin ligt aan een bosrand dus een groene omgeving is al volop aanwezig. Het lijnenspel is ook meer naar deze tijd gebracht.

 

Er komt een jacuzzi, buitendouche, terras met eettafel, de overkapping wordt inpandig uitgebreid. Verder komt er een grote poort naar het bos achter de tuin en verschillende plekken waar je heerlijk kunt tafelen en relaxen. Deze plekken zijn zo gesitueerd dat je kunt kiezen of je in de zon of juist in de schaduw wil zitten.

 

Realisatie

 

Alles samen heeft uiteindelijk geleid naar dit ontwerp dat nu in de eindfase is.
Nog even de puntjes op de i en dan kan deze tuin komend voorjaar aangepakt worden!

 

 

Category
Tuinontwerp