Ontwerp maatwerkmeubelen Almere

Over dit project

wensen opdrachtgevers

Sam en Martijn benaderde MarStyling omdat ze een nieuwe woning hadden betrokken waarin ze graag een mooie en passende oplossingen wilden voor hun TV-kamer en Masterbedroom.

 

Ze hadden in grote lijnen ideeën en wensen over kleurgebruik in de beide ruimtes, opbergruimte voor diverse doeleinden in het TV-meubel en een mooie afbeelding en bedachterwand/roomdivider voor hun slaapkamer.

 

ontwerp

Na het opmeten van de ruimtes, is MarStyling naar de ontwerptafel gegaan om een multifunctionele roomdivider voor de Slaapkamer en een gaaf TV-meubel voor de woonkamer te ontwerpen.

Daarnaast heeft MarStyling ook stalen deuren voor de woon-werkkamer ontworpen.

TV-meubel & Stalen deuren

 

In het TV-meubel heeft marstyling ruimte gemaakt voor diverse (game) apparatuur. Er is opbergruimte in gecreëerd, open vakken voor decoratie en een optie-myst haard voor de sfeer.

De kleuren zijn afgestemd op het interieur.

De stalen staatsdeuren zijn voorzien van grijs rookglas en hebben een belijning die ook in de dichte deuren in de woning terug te zien is.

 

Het is een groot meubel geworden dat de woonkamer de finishing touch geeft.

 

Roomdivider

 

Op de slaapkamer die een nekhoogte van zo’n vier meter heeft, heeft Marstyling een roomdivider ontworpen met daarin verschillende functies.

Aan de slaapkamerzijde is de roomdivider voorzien van een fotobehang aan één stuk, dat met gebruik van een steiger op de wand is aangebracht.

Er zijn leeslampen op gemonteerd en aan de zijkanten zijn nissen gemaakt met stopcontacten.

Aan de zijde van binnenkomst is de roomdivider geschilderd in twee kleuren, is verlichting toegepast en plek voor de kamerjassen. Een persoonlijke foto maakt het plaatje compleet.

 

Alles is inmiddels gerealiseerd en Martijn en Sam genieten van hun nieuwe woning!

 

Category
Particulier