Interieurontwerp Wijchen

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVER

Annemarie en Roel hebben MarStyling benaderd voor hulp bij het inrichten van de door hen gekochte ouderlijke woning. Na een prettig en fijn kennismakingsgesprek mocht MarStyling voor dit gezin aan de slag.

De wensen waren een kleurrijk, gezellig en warm interieur. Een nieuwe keuken en een multifunctionele ruimte als werkruimte en chillruimte.

Verder was de vraag hoe krijgen we een tuingerichte én haardgerichte ruimte. De haard is zodanig geplaatst dat je snel naar binnen gericht om de haard zit terwijl er een heerlijk grote raampartij tegen over is waar je heerlijk de ruime tuin in kijkt.

 

De tv-ruimte is aparte van de haard en op een fijne plek in de ruimte. Die ruimte was gemakkelijk te integreren in de stijl en sfeer van de overige plekken in de ruimte.

 

REALISATIE

Aan de keukenzijde is een doorbraak gemaakt. Zo kon een fijne ruime keuken ontworpen worden met een zitje aan het eiland.

Een mooie ronde tafel in de eethoek geeft een fijne en natuurlijke overgang tussen de keuken en eetkamer.

Een bestaande roomdivider is gefolied met een gaaf fotopatroon in de kleuren waar Roel en Annemarie van houden. Een abstracte vorm die verwijst naar het water en de zee waar ze graag vertoeven en op varen.

 

In de multifunctionele ruimte is met kleur, materiaal en een wandvullende foto een gaaf en persoonlijk interieur gecreëerd.

Voor zowel de ouders als de kinderen een fijne ruimte om te zijn. Thuis werken, studeren, chillen, tv kijken. Alles kan in de verschillende ruimtes zonder elkaar te storen.

 

De entree is ook meegenomen in de metamorfose, waardoor het nu van begin tot eind een kloppend warm en kleurrijk persoonlijk thuis is geworden.

Category
Particulier