Ontwerp Kantoorruimte installatiebedrijf

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVER

Rob, één van de eigenaren van het bedrijf, had MarStyling via Internet gevonden en na een kennismakingsgesprek heeft hij de opdracht voor het ontwerp van de nieuw te betrekken kantoorruimte, kantine en een vergaderruimte aan marstyling gegund.

 

Samen met een aantal medewerkers van het bedrijf heeft MarStyling de wensen geïnventariseerd voor zowel de praktische kant voor het indelen van de ruimte als de wensen qua smaak en sfeer.

 

ONTWERP

Met de input van de medewerkers, de inventarisatie van meubels die meeverhuizen, de stijl en sfeer van het bedrijf, is marstyling gaan ontwerpen. De nieuw te betrekken ruimte is één open ruimte waarin verschillende open en gesloten werkplekken moeten komen. Kastruimte is nog steeds nodig, evenals een koffiehoek waar ook onderling overleg kan plaatsvinden. De printer en plotter hebben en plek nodig en alles overgoten met een fijne sfeer waar het fijn werken is.

MarStyling heeft door middel van transparante afscheidingen aparte ruimtes gecreëerd die privacy generen wanneer nodig en waarmee het ruimtelijke gevoel behouden blijft.

De basis werkverlichting is door de opdrachtgever zelf verzorgd. De accentverlichting en sfeerverlichting heeft MarStyling toegevoegd.

Kleurstellingen uit het bedrijf komen terug binnen het ontwerp in een wat rustigere kleurvariatie. Aangevuld met warme tinten, houtstructuren en planten, ontstaat er een fijne en warme sfeer.

Deze tinten en materialen zijn ook doorgevoerd in de kantine en in de vergaderruimte.

 

REALISATIE

De opdrachtgever is met zijn bouwpartijen aan de slag gegaan met de realisatie.

Na het kerstreces gaat de schilder aan de slag, worden de wanden en vloeren geplaatst en vervolgens de meubels, verlichting en planten.

 

Medio maart is deze nieuwe plek helemaal klaar voor gebruik en gaat het bedrijf verhuizen.

 

Category
Zakelijk