Ontwerp Masterbedroom Beneden Leeuwen

Over dit project

Van slaapkamer naar hotelsuite!

 

Wensen

De opdrachtgevers hebben een gezin met drie tieners. Ze sliepen al op zolder, alleen waren hier een bed en wat kasten in gezet en zo was er provisorisch een slaapkamer van gemaakt. De andere helft van de zolderruimte was speel- en bergruimte.

De dames tiener spelen niet meer en hun eigen chillroom op de begane grond gekregen. Verder was het dagelijks spitsuur in de huidige badkamer met een gezin van vijf.

Dit alles samen maakt dat de wens ontstaan is een heerlijke eigen Mastersuite te creëren waar de ouders heerlijk hun priveruimte hebben. Verder wilden ze een geïntegreerde douche/wasruimte.

Ontwerp

Na uitgebreid de wensen door te hebben gesproken, de ruimte in kaart te hebben gebracht en de technische zaken onderzocht te hebben is team MarStyling naar de ontwerptafel gegaan.

Er is een fijne ruime slaapkamer met badkamer suite ontworpen, met nog steeds voldoende bergruimte voor de spullen die een gezin nu eenmaal nodig heeft.

De doucheruimte is betegeld en op de wanden rondom de wastafel is een behang toegepast in een modern classic stijl. De deuren naar de technische ruimte en naar de trap zijn mee behangen. Zo ontstaat een gaaf statement. De ontstane nis tussen de technische ruimte en wastafelwand is een mooie nis geworden met schappen waar allerlei spullen handig bij de hand liggen.

De achterwand van het bed is een maatwerkmeubel met bergruimte en heeft ook de functie van nachtkastjes.

De TV is op een  meubel geplaatst, een grijze kast die ze al in bezit hebben. Deze is voorzien van een stoer houten topblad. Het bed is ook behouden. De huidige gordijnen passen ook erg mooi in het nieuwe interieur.

Met het toevoegen van verschillende planten, accessoires en vloerkleden, ontstaat een warme sfeervolle ruimte.

De verbouwing heeft plaatsgevonden en Olav en Monique genieten dagelijks van hun heerlijke privé suite op zolder!!

 

Foto’s: https://istar-fotografie.nl

Category
Particulier