Ontwerp Begaande grond Beneden Leeuwen

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVERS

MarStyling is benaderd om mee te denken en een ontwerp te maken waarbij de huidige begane grond beter wordt ingedeeld en voor de komende jaren weer een heerlijke plek is voor het hele gezin. De drie dochters hebben de tienerleeftijd bereikt en een eigen plek is dan heel fijn. Daarnaast is de wens licht en zicht te behouden in de ruimtes en contact met elkaar te kunnen hebben. Dus de ruimtes verbinden, maar wel kunnen afsluiten zodat ieder zijn eigen ding kan doen.

 

ONTWERP

Marstyling heeft uitgebreid de wensen met de ouders én de dochters besproken. Ze hebben pinterest borden aangemaakt en zo is de ontwerpfase begonnen.
Er is een stalen schuifpui als ruimtedeler tussen de woonkamer en woonkeuken geplaatst. De voormalige bijkeuken en garage wordt heringedeeld en wordt zo chillroom, wasruimte en berging.

De keuken is opnieuw ontworpen, de meubels heringedeeld en de inrichting van de toekomstige chillroom is helemaal nieuw ontworpen. Daarna is het kleur- en materialen advies gemaakt voor wanden, vloeren, meubels en raambekleding.

Zo is een definitief ontwerp ontstaan waar de klant stap voor stap mee aan de slag is gegaan.

 

De verbouwing is inmiddels afgerond en het gezin geniet van hun heerlijke nieuwe thuis!

 

Category
Particulier