Interieurontwerp Chillroom Heesch

Over dit project

Gave Chillroom in Botanische Stijl met A Touch of Gold

 

 

Wensen opdrachtgevers

De familie heeft MarStyling online gevonden en benaderd voor het Interieurontwerp en Interieuradvies voor de Chillroom die ze wilden realiseren.

 

Het gezin had zelf ideeën en de dochters hadden pinterestborden gemaakt. Toch kwamen ze er samen niet uit.

De voormalige kantoorruimte in huis was dé plek die voor de chillroom gebruikt ging worden.

Een fijne ruimte waar best een aantal functies in verwerkt moesten worden.

Keuken/bar, actieve plaats voor het maken van huiswerk en spelletjes spelen én een chillplek waar films gekeken kunnen worden.

Ontwerp

MarStyling heeft de wensen en de ruimte in kaart gebracht, uitgebreid gesproken met de meiden en hun ouders en de pinterestborden onderzocht.

De wensen van de tienerdochters zijn samengevoegd tot een mooie mix waar ze zicht allebei thuis in voelen.

Zwart – Stoer – Hout – Botanisch – A touch of gold

 

Alle gewenste functies passen in de ruimte.

 

Er is een keuken ontworpen met bar waaraan gezeten en gestaan kan worden met feestjes of gewoon om gezellig te babbelen.

Deze zijn in zwarttinten uitgevoerd. Een stoere koelkast erbij en goudkleurige schappen met glasdragers eronder waaraan de wijnglazen hangen.

Een mooie plek voor het bewaren van leuke spullen en gelijk een leuke aankleding van de ruimte.

Twee wanden zijn groen geschilderd, waardoor deze hoek een rustige en toch kleurrijke uitstraling krijgt.

 

De actieve hoek met hoge tafel heeft twee wanden met botanisch behang gekregen. Ook hier komen de goudkleurige schappen terug, gecombineerd met leuke verlichting en een open wandrek. Dit geeft samen een leuke compositie.

 

In de andere hoek was een wand met een kleine nis. Dit hebben we gebruikt door daar een maatwerkkast in te maken. Deze is in een licht eiken materiaal gemaakt waardoor een warme rustige uitstraling ontstaat tegenover de drukke botanische hoek. De nis is recht getrokken zodat de kast niet opvalt en er een grote houten wand is ontstaan.

Een dartbord heeft een plekje aan de wand gekregen. Op de lange groene wand is leuke Neon Verlichting toegepast én op de rustigste wand tussen de ramen is een heel bijzondere eigenzinnige gouden wandlamp geplaatst!

MarStyling houdt ervan om af en toe een item of kleur toe te passen die eigenzinnig is.

Durf af en toe buiten de lijntjes te kleuren, is ons motto.

Realisatie

De aannemer en onderaannemers van de klant, samen met de Vloeren- en Raambekledingsspecialisten van MarStyling en daar waar nodig de begeleiding van MarStyling heeft dit mooie resultaat gegeven.

Categorie
Particulier