Interieurontwerp Woonkamer Wijchen

Over dit project

Samen een nieuwe start!

 

Josette en Jeroen wilden hun woning verbouwen, restylen en opnieuw indelen en vonden het lastig daarin hun beider smaken samen te voegen en te kijken wat mogelijk was. Een bekende van hen verwees ze door naar MarStyling. Hij kende MarStyling omdat we beiden zitting hadden in het bestuur van een ondernemersnetwerk. Josette en Jeroen namen contact op en na een gezellig en constructief kennismakingsgesprek mocht MarStyling voor ze aan de slag.

 

Wensen en Ontwerp

We hebbend de wensen en mogelijkheden uitgebreid met elkaar besproken en vervolgens is MarStyling voor ze aan de slag gegaan.

Josette houdt erg van kleur en Jeroen houdt van stoer en robuust.
Ze hadden al wat kleuren en materialen in gedachten voor de keuken. Die heeft MarStyling meegenomen in het ontwerp en aangevuld met overige materialen en kleuren.

De smaken samenvoegen in het ontwerp was een erg leuke uitdaging. Ze verrassen met de indeling, kleur en materiaalgebruik was erg leuk om te doen. Daaroverheen de saus van MarStyling van tijdloos modern maakt het een mooi geheel.

 

MarStyling heeft diverse (maatwerk)meubels ontworpen zoals de keuken, de haard, de wandkast met aan de aan de keukenzijde de deur voor de koelkast. Mooi onzichtbaar als koelkast en de keuken blijft hierdoor mooi laag. Aan de eetkamerzijde is er kastruimte in de keuken en aan de kamerzijde staan barstoelen. Met een feestje of als het hele gezin compleet is, is het gezellig staan, zitten en hangen rond de keuken. Het centrale punt in de ruimte.

Realisatie

De opdrachtgever is zelf met haar bouwpartijen aan de slag gegaan en heeft de verbouwing zelf vormgegeven.

Het was erg leuk om daarna binnen te stappen in het gemaakte 3D ontwerp en te zien dat Josette en Jeroen er erg blij mee zijn. Ze hebben nu samen een echt thuis!

 

Category
Particulier