Interieur & Tuinontwerp Rotterdam

Over dit project

Voor een moderne casco gebouwde woning in Rotterdam een passend Interieur- & Tuinontwerp met een Chinees / Japanse touch!

Wensen van de klant

De opdrachtgevers hebben MarStyling benaderd omdat zij voor hun woning die al in aanbouw was een interieur ontwerp nodig hadden zodat ze er een fijn familiehuis van kunnen maken. MarStyling heeft uitgebreid met de opdrachtgevers gesproken om te achterhalen wat hun woonwensen zijn, welke kleuren ze van houden, welke ideeën ze zelf al hadden over de indeling van de woning en welke sfeer en stijl ze voor huis en tuin voor ogen hadden.

Met deze informatie is team MarStyling naar de ontwerptafel gegaan.

Ontwerp

De architect had al mooie ruimtes in de juiste proporties ontworpen. Hieraan heeft MarStyling niets veranderd. Marstyling heeft de keuken, eetkamer, woonkamer met vide, waskamer, bijkeuken en gasten kamer met badkamer ingericht naar de wensen van de opdrachtgevers, de stijl van de woning met de creatieve ideeën van MarStyling.

Roze en bordeauxrood zijn de kleuren geworden die in de woonkamer, badkamer en vide terug komen. Overige materialen zijn donkere houttinten voor de keuken, haard en TV-meubel een de inbouwkast in de vide. Hieraan is marmer toegevoegd voor een rijke, tijdloze en warm moderne uitstraling.

 

    

 

 

Eetkamer | Hal | Vide

Zitkamer & Eetkamer

Gasten Slaapkamer & Badkamer 

  

Tuin in Japans/Chinese Stijl

Voor de tuin waren de wensen een tuin in Japans/Chineze stijl, met een vijver, een waterpartij, veel groen, een kas om groenten in te verbouwen een natuurlijke aansluiting bij de materialen van de moderne woning.

Vooraanzicht woning

Houweling Architecten heeft deze woning ontworpen. Op hun site is deze woning en meerdere projecten te zien. https://www.houweling-architecten.nl

De ruwbouwfase van deze woning is klaar. Op dit moment wordt de woning verder afgebouwd zodat de opdrachtgevers eind dit jaar de woning kunnen betrekken.

Category
Particulier, Tuinontwerp