Ontwerp en Verbouwing Wijchen

Over dit project

 

Ontwerpfase

Woonkamerverbouwing voor weer 20 jaar woonplezier

 


De klant kwam bij MarStyling met de vraag: “Hoe buigen we ons interieur van een jaar of 20 oud weer om naar deze tijd?

De woonkamer had een dragende muur als scheidingswand waardoor onhandig in te delen ruimtes ontstonden. Dit was te zien in hoe de meubels op dat moment in de kamer stonden. Het was niet logisch en niet prettig ingedeeld en daardoor voelde het niet fijn meer. Daarnaast wilden ze na een jaar of twintig een nieuw interieur.

Een mooie aanleiding voor om voor deze klant aan de slag te gaan aan mijn ontwerptafel.

Samen hebben we de wensen van de klant doorgesproken. Die wensen heb ik vertaald naar een lichter en gezellig interieur met behoud van bepaalde elementen als de plafonds en het gebruik van de tussenwand door deze bij de hele ruimte te betrekken.

Vervolgens zijn we gaan woonshoppen bij Van Oort Interieurs in Uden om de meubels, verlichting en raambekleding uit het ontwerp uit te gaan kiezen voor de woonkamer.

MarStyling heeft een maatwerk doorkijkhaard ontworpen die de ruimtes nu met elkaar verbindt. Zowel in de zithoek als in de eethoek wordt nu van de haard genoten en je houdt contact met elkaar. Vanuit de huidige keuken heb je via de haard nu een doorkijk tot en met de zithoek. Dit geeft een erg leuk effect.

Ook heeft MarStyling maatwerkmeubels ontworpen bij de haard en de televisie.

Bouwfase

Marstyling heeft een deel van haar bouwteam ingezet voor de realisatie.

De klant zelf had ook bouwteamleden aangedragen voor de elektriciteit en het stukwerk.  Dit samengestelde bouwteam heeft goed samengewerkt, dit project onder begeleiding van MarStyling gerealiseerd en een mooi resultaat neergezet!

Het was een bouwteam dat snel kon schakelen wanneer nodig en kwaliteit geleverd heeft. Dit vindt MarStyling zeer belangrijk voor haar klanten.
De ruimte oogt nu lichter en ruimtelijker, van deze tijd én is helemaal het thuis van de klant!

Het was een bijzonder intensief traject waarin we veel persoonlijk contact hebben gehad. Door dit persoonlijke contact heb ik één bijzettafeltje zelfs de naam van de klant gegeven als koosnaampje en is tijdens ons intensieve contact tijdens de ontwerp en bouwperiode regelmatig zo benoemd.

Wilt u de ervaringen van deze klant over hun project lezen? Kijk dan bij referenties (of klik hier) en lees wat de klant ervan vindt en vond.

 

Fotograaf: Istar Fotografie 

Category
Particulier