Interieurontwerp Beautysalon Vianen

Over dit project

Fadila heeft een pand gehuurd in Vianen waarin ze haar Clinic Studio Dila gaat openen. Maar hoe gaan we het inrichten was haar vraag. Haar schoonzus had MarStyling op Instagram gespot en zo kwam ze in contact.

Wensen

We hebben het pand bekeken en de wensen doorgesproken. Daarbinnen kwam aan bod: wat wil je uitstralen met je studio, wie ben je als ondernemer, welke behandelingen ga je aanbieden en hoeveel ruimte heb je daarvoor nodig. Fadila had al moodboards via pinterest over wat ze allemaal mooi vindt en ook al heel goed in beeld hoeveel behandelruimtes ze nodig heeft en hoeveel ruimte voor het maken van afspraken, wachtruimte en verkoopruimte.

 

Ontwerp

Vol ideeën en inspiratie zijn we aan de slag gegaan met het maken van schetsontwerpen. Na het bespreken daarvan hebben we de stijl en sfeer verder uitgewerkt en vervolgens het meubelplan, materialenplan, verlichtingsplannen- en elektriciteitsplannen uitgewerkt.

 

De behandelruimtes zijn in twee sferen neergezet. Twee ruimtes wat strakker en lichter en twee ruimtes donkerder en warmer.

 

In de lange gang naar achter is een wand voorzien van lijstwerk en wandlampen in een lichte tint. De wand aan de overzijde is juist donker en warm van kleur. De vloeren zijn in een lichte houttint uitgevoerd.

 

Zo ontstaat er een Studio die warmte, professionaliteit stijl en sfeer uitstraalt.

 

Realisatie

 

De ontwerpen en technische tekeningen hebben we vervolgens met de aannemer en onderaannemers doorgesproken.

 

Zij zijn aan de slag met de verbouwing van het pand. Binnenkort zal studio Dila haar deuren openen!

 

 

De verbouwing en straks de studio is te volgen op instagram: @studio_dila

Category
Zakelijk