Verbouwing Horeca Speeltuin Wijchen

Over dit project

Speeltuin De Blije Dries

Vanuit DuBBELdesign heeft MarStyling het ontwerp voor het interieur van de horeca zowel binnen als buiten van speeltuin De Blije Dries verzorgd.

Wensen opdrachtgevers:

Het bestuur van De Blije Dries heeft zich tot doel gesteld het bezoekersaantal dat naar De Blije Dries komt te verhogen en de ouders, opa’s, oma’s en andere passanten een fijne plek te geven om een hapje en een drankje te nuttigen. Dit kan zowel binnen als buiten.

Samenwerkingspartners:

De voormalige kantine met terras is opnieuw ontworpen door BTP bouwadvies ontworpen. De aannemer en onderaannemers hebben de gehele verbouwing in een half jaar afgerond. De samenwerking met NewCover, DatZitt, B.A.B.S – systeem plafonds, 2Kick, Rowi-interieurbouw, BPR-visie, Peeze koffie en alle andere partijen en vrijwilligers die geholpen hebben, heeft ervoor gezorgd dat er nu een mooi resultaat behaald is.

Ontwerp & realisatie

DuBBELdesign heeft het ontwerp gemaakt voor de horecagelegenheid binnen als het terras buiten. Verder heeft zij contacten gelegd met de meubelmakers, partijen voor wand- en plafondafwerkingen etc.

Het hele proces van de horecagelegenheid herinrichten door de interieur partijen heeft zij begeleid.

Het is verworden tot een mooie en fijne horecagelegenheid waar de kinderen straks aan de ouders vragen of ze nu eindelijk eens mee naar huis gaan!!

Fotograaf: Istar Fotografie 

Category
Zakelijk