Ontwerp & Advies Lent

Over dit project

We hebben een fijn nieuw huis gekocht, en de basis als keuken en Cinewal is ontworpen en mooi, maar hoe kleden we het allemaal verder aan en wat doen we met de tuin?  Een collega van de opdrachtgevers gaf aan, neem eens contact op met MarStyling. Ik ken haar en ik denk dat zij jullie kan helpen en goed bij jullie past. En dat is gebeurd. MarStyling heeft een interieuradvies in 3D gemaakt en de opdrachtgevers geholpen met het uitzoeken van meubels, verlichting en aankleding. Vervolgens heeft MarStyling het tuinontwerp gemaakt.

 

 

Wensen

Design maar wel chique en warm. Dat waren de wensen voor in de woonruimte.

 

Ontwerp & Interieuradvies

De kleuren van de keuken en vloer hebben we samen definitief uitgezocht en daarbij heeft Marstyling een kleuradvies gemaakt voor de rest van de woning.

Samen hebben we de meubels, de materialen, het behang en kleuren uitgezocht voor het interieur binnen. Dit hebben we vooral met advies op locatie gedaan met een uitgewerkt interieuradvies als onderlegger.

Voor de tuin heeft MarStyling wel een uitgebreid ontwerp gemaakt en diverse opties voorgelegd. Het tuinontwerp sluit mooi aan bij het interieur binnen, zodat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. Bij de tuin is ook gekeken naar het uitzicht over de dijk naar de Waal. Qua kleur en materiaalgebruik past het tuinontwerp mooi in de omgeving en uiteraard bij de stijl en smaak van de klant.

 

Realisatie

De woning is zo goed als klaar en de opdrachtgevers wonen er inmiddels al een paar maanden met veel plezier! De tuin wordt vanaf maart 2023 aangelegd en zal dit voorjaar klaar zijn.

Ontzettend leuk om zo met elkaar bezig te zijn geweest in advies en ontwerp!

 

 

Category
Particulier, Tuinontwerp