Interieurontwerp Doornenburg

Over dit project

We willen onze gedateerde keuken gaan verbouwen, maar hoe gaan we dat doen en wat is er allemaal mogelijk? Dat waren de vragen en via internet kwamen de opdrachtgevers bij MarStyling terecht.

Met het pondje oversteken en ik was bij ze om de wensen door te spreken en alvast technisch te kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 

Wensen

Meer contact met het weidse uitzicht buiten, lekker de tuin in kunnen lopen en de ruimte voor de huidige keuken bij de keuken betrekken. Dit alles in een modern landelijke stijl. Dat waren de wensen waarmee team MarStyling aan de slag is gegaan.

 

 

Ontwerp

We hebben een muurdoorbraak gemaakt aan de achterzijde zodat er een schuifpui geplaatst kan worden. Verder hebben we de tussenwand tussen de twee ruimtes verwijderd zodat er een ruime leefkeuken gerealiseerd kan worden. De wanden worden geïsoleerd en er komt vloerverwarming in de ruimte.

Vervolgens zijn we gaan kijken welke keukenindelingen fijn zijn en is gekozen een doorbraak naar de toekomstige bijkeuken te maken zodat de hoge keukenkasten geen ruimte innemen in de leefkeuken.

Aan de voorzijde van de keuken komt een raam boven het aanrecht, zodat er licht en zicht ontstaat.

De vloer wordt een betonlookvloer en er komen warme materialen en kleuren in de keuken.

Naast de sfeerbeelden heeft MarStyling de maatvoeringsgtekeningen, materialenplannen, verlichting- en elektriciteitsplannen gemaakt.

 

 

Realisatie

 

De verbouwing is in volle gang. Stap voor stap wordt er gewerkt zodat er straks een fijne leefkeuken is waar heerlijk geleefd, gegeten en gedronken kan worden en vanwaar je zo de tuin in stapt.

 

Category
Particulier