Ontwerp Woonkamer Wijchen

Over dit project

Van standaard U-Kamer/keuken naar lichte moderne multifunctionele ruimtes!

 

 

Wensen opdrachtgevers

MarStyling is benaderd om mee te denken en een ontwerp te maken waarbij de huidige begane grond beter wordt ingedeeld en voor de komende jaren weer een heerlijke plek is voor het hele gezin. Het gezin bestaat uit vier personen waarbij de kinderen richting tienerleeftijd gaan. De tussenruimte wordt nu gebruikt voor de computer en daar is snel een tafel en bureaustoel neergezet zodat de tussenruimte gebruikt wordt. Opbergen van allerlei spullen is ook een issue.

Daarnaast is de wens licht en zicht te behouden in de ruimtes en contact met elkaar te kunnen hebben. Dus de ruimtes verbinden, maar wel kunnen afsluiten zodat ieder zijn eigen ding kan doen.

 

 

Ontwerp

Met de wensen is team MarStyling aan het ontwerpen gegaan.

Er zijn twee stalen puien toegevoegd, zodat er verschillende ruimtes ontstaan. Door het middengedeelte te splitsen van de rest, kunnen de kinderen TV kijken en WII-spellen spelen. De ouders kunnen tegelijkertijd koken, TV-kijken of gewoon de krant lezen in de andere ruimtes. In deze TV-ruimte is een stoer kurkbehang toegepast voor de akoestiek.

In de leefkeuken is een inbouw kastenwand ontworpen voor extra bergruimte. De basis van de leefkeuken is al goed. Hier is alleen een nieuw aanrechtblad nodig en de eerder genoemde bergruimte door de inbouwkast.

 

 

In de zitkamer zijn de meubels net iets anders geplaatst. Het mooie kleurrijke en persoonlijke kunstwerk van de familie krijgt nu een mooie plek boven de bank.

Heldere lichte tinten zijn toegepast met een licht warme touch door de houten vloer in blokkenpatroon.

 

 

Het was een mooi samenspel tussen Team MarStyling én de klant met hun eigen ideeën.

 

Realisatie

De klant gaat met dit ontwerp zelf de verbouwing in gang zetten en na de zomer wordt de verbouwing gestart.

Categorie
Particulier