Ontwerp & Verbouwing Dieden

Over dit project

WENSEN OPDRACHTGEVER

Jeroen komt vanuit de andere kant van Nederland en had een woning in een kleine plaats in Noord-Brabant gekocht.

 

Voor de inrichting van zijn woning en een deel van de tuin zocht Jeroen een professionele ontwerper die hem daarbij zou kunnen helpen. Via google kwam hij bij MarStyling terecht en na de kennismaking was er zo’n goede klik en vertrouwen dat hij de opdracht gaf ontwerpen te maken voor de gehele woning, tuin en garage.

 

ONTWERP

 

We hebben uitgebreid zijn wensen besproken en deze vertaald in ontwerpen met meubelplannen, materialenplannen, maatvoeringsplannen, lichtplannen , kleurplannen etc.

 

In het ontwerp zijn er muren uitgebroken, nieuwe wanden geplaatst en nieuwe deuren geplaatst. MarStyling heeft een geheel nieuwe keuken ontworpen die op een heel andere plaats is terechtgekomen dan de keuken die in de woning zat. Verder heeft MarStyling maatwerkmeubels rond de haard ontworpen en laten maken, evenals een soort letterbak aan de wand en een hangend wandmeubel.

 

Samen met Jeroen en zijn zus is MarStyling gaan woonshoppen voor alle meubels, de vloeren, vloerkleden, verlichting en raambekleding. Ook is er behang toegepast achter de TV die mooi past bij het maatwerkmeubel rond de haard en TV.

 

Door deze totaalbegeleiding is gezorgd dat de gehele woning voor Jeroen ingericht werd.

 

REALISATIE

 

De aannemer en onderaannemers van Jeroen zijn aan de slag gegaan met de verbouwing, het stukadoren, schilderen en alles wat nodig was voor de vernieuwde begane grond. Daarna is zijn de wooninrichters aan de gang gegaan met het leggen van de vloeren, het plaatsen van de (maatwerk)meubels, plaatsen van de keuken en vervolgens het bezorgen van de zitmeubelen en verlichting.

 

Over een tijdje is alles klaar en gaat MarStyling een fotoshoot maken om het eindresultaat te laten zien.

 

Category
Particulier