Ontwerp Verbouwing Bungalow

Over dit project

Van jaren 70 bungalow naar bungalow anno nu !

 

Suzy belde mij omdat zij en haar echtgenoot met de aannemer in gesprek waren over de verbouwing van hun aangekochte bungalow en hij allemaal vragen stelden over hoe ze van alles wilden hebben in de woning. Daardoor kwamen ze erachter dat een totaal ontwerpplan met verlichtingsplan en elektriciteitsplan wel heel handig is.

Twee goede kennissen van Suzy vertelden haar: ga eens Mariëlle bellen, zij kan jullie vast goed helpen. Dat heeft ze voor onze woningen ook gedaan. En zo kwamen we in contact en ging ik voor ze van start.

Wensen

In het kennismakingsgesprek met Susy en Jack hebben we de bungalow bekeken en uitgebreid besproken welke woonwensen ze hadden voor hunzelf en hun nog thuis wonende dochter. We hebben het gehad over hun filosofie van spiegels in ruimtes, deuren tegenover ramen en kleuren op bepaalde wanden. Dit in de sfeer van feng sui.

 

 

Ontwerp

Marstyling en haar team is aan de slag gegaan en heeft in de eerste schetsfase een aantal opties gemaakt met een aantal indelingen. De keuken is ontworpen, evenals een badkamer op de begane grond en op de eerste etage. Vervolgens zijn de schetsontwerpen besproken en is het definitief ontwerp met kleuren en materialenplan gemaakt.

Daarbij is het Interieuradvies, Kleuradvies, Verlichtingsplan & Elektriciteitsplan gemaakt voor de opdrachtgevers, de aannemer, onderaannemers én leveranciers voor verlichting, raambekleding, open haard, keuken etcetera.

 

 

 

Realisatie

De bouw ging daarnaast ook al snel van start en is er een startgesprek geweest met de bouwbegeleider, Suzy, Jack en MarStyling.

Tussentijds is er ook regelmatig overleg geweest en heeft MarStyling Suzy en Jack begeleid bij het uitzoeken van de badkamer, vloeren, meubels, behang voor diverse ruimtes, raambekleding en verlichting.

 

Het was een heel leuk traject met elkaar waarbij we een flink aantal maanden regelmatig met elkaar opgetrokken hebben. Ik kijk er met veel plezier op terug.

De woning is zo goed als klaar en Suzy, Jack en hun dochter zijn al aardig gewend aan hun nieuwe thuis.

 

 

Category
Particulier