Ontwerp & Realisatie Veranda

Over dit project

Wensen

De opdrachtgevers hadden een afdak met serre aan het huis waar ze nu een jaar of twee wonen. Deze was ooit door de vorige eigenaren gebouwd en werd gebruikt als atelier.
De serre was kleiner dan de hele overkapping en net te klein en te benauwd om als buitenverblijf te gebruiken.

De opdrachtgevers wilden graag bekijken of het huidige dak gehandhaafd zou kunnen worden en daaronder de serre te verwijderen en zo een grotere overkapping te realiseren. Helaas was het dak en het grondwerk daar niet geschikt voor.

 

 

Ontwerp

Met de wensen over gebruik, sfeer en uitstraling is MarStyling vervolgens aan het ontwerpen geslagen. Het huis is erg karakteristiek van zichzelf en mijn advies was een rustiger beeld neer te zetten met de veranda en ook juist met een afwijkend materiaal en uitstraling te gaan werken.

MarStyling heeft een constructief sterk en sfeervolle veranda ontworpen in eikenhout.
Verder zijn er schuifwanden toegepast zodat de gehele veranda af te sluiten is maar zeker ook een open uitstraling behoudt. Wordt het koeler of wil je een deel afsluiten voor de wind is dat mogelijk.
Zo komt er een multifunctionele ruimte bij die het buitenseizoen aanzienlijk zal gaan verlegen.

 

Ook s’ avonds sfeervol!!

Realisatie

Na de ontwerpfase zijn de offertes voor realisatie opgevraagd, inclusief verwarming via infraroodpanelen en een verlichtingsplan met functioneel én sfeerlicht.
Na goedkeuring van de offertes zijn de aannemer en de andere partijen van start gegaan volgens gemaakte planning en begeleiding door MarStyling.

De veranda is op een paar afwerkpuntjes klaar en het grote genieten kan beginnen!

Weer een mooie samenwerking met diverse teamleden uit het bouwteam en van de klant zelf!!

 

Category
Particulier, Tuinontwerp