Ontwerp Leefkeuken Wijchen

Over dit project

Van hokkerige ruimtes naar een fijne Leefkeuken!

Gerrie en Theo belden mij omdat zij samen plannen hadden om de woning gedeeltelijk te verbouwen maar er samen niet goed uitkwamen. Wat zijn handige indelingen en hoe komt het er dan uit te zien; waren onder andere een aantal vragen.

En dan keuzes, keuzes, keuzes…
Kortom hulp konden ze gebruiken. Ze werden door vrienden naar MarStyling doorverwezen. We hadden de zo belangrijke onderlinge klik en MarStyling is voor ze aan de slag gegaan.

Wensen

In het kennismakingsgesprek hebben we de woning bekeken en uitgebreid besproken welke woonwensen ze hadden voor hunzelf en hun nog thuiswonende zoons. Dat er ruimtes doorgebroken moesten worden werd al snel duidelijk. Samen hebben we gebrainstormd welke doorbraken er mogelijk waren en hebben we de wensen qua kleur en uitstraling uitgebreid doorgenomen.

Ontwerp

Marstyling en haar team is aan de slag gegaan en heeft in de eerste schetsfase een aantal opties gemaakt met een aantal indelingen en het sausje van MarStyling over de ontwerpen gegoten. De keuken is ontworpen met daaraan een ruimtelijke eetkamer en berging, inclusief technische ruimte, wasruimte en toilet. Vervolgens zijn de schetsontwerpen besproken en is het definitief ontwerp met kleuren en materialenplan gemaakt.

 

Realisatie

Theo is een geoefende klusser en is zelf stap voor stap de verbouwing aan het realiseren. Tussentijds is er regelmatig contact.

Ook tussen de klant, de keukenleverancier en MarStyling is onderling contact voor een goede afstemming.

 

 

 

We hebben de afgelopen tijd regelmatig contact met elkaar gehad en tijdens deze realisatiefase nog steeds.

Het is mooi om te zien dat de benedenverdieping stap voor stap op het ontwerp gaat lijken.

Categorie
Particulier