Ontwerp Kantoor Wijchen

Over dit project

Het kantoor

Tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om vanuit huis te werken. Vaak heb je niet meer nodig dan een computer. Doordat deze ook steeds kleiner en lichter worden heb je niet veel werkruimte meer nodig.

Het enige probleem van thuiswerken is dat je sneller afgeleid wordt door bijvoorbeeld huisgenoten. Daarom is het prettig om een werkplek te creëren waar je minder snel gestoord wordt en waar je lekker door kunt werken. Een ander voordeel is dat je ook klanten kunt ontvangen in een professionele omgeving.

Dit kantoor is van alle gemakken voorzien. Zo zit er onder andere een keuken in met koelkast en kraan, een toilet, een garderobe en natuurlijk genoeg bergruimte. Hierdoor is het een ideale plek waar lange dagen gemaakt kunnen worden.

Op de achterwand is een lang wandmeubel gemaakt voorzien van een groot werkblad, open en gesloten kasten. In dit meubel is ook een garderobe verwerkt die niet direct in het zicht is.

Doordat bijna de helft van de wanden bestaat uit glas oogt het ruimtelijk en komt er veel natuurlijk licht binnen. Het gebruik van verschillende materialen geeft het kantoor een stoere look. Zo bestaat de keuken namelijk uit een steigerhouten achterwand, een betonnen aanrechtblad, donkere kastjes en een rvs plint.


Wil jij ook graag een kantoor aan huis, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?

Neem dan contact op met MarStyling.

Dé vertaalslag van ontwerp naar realisatie! 

Categorie
Zakelijk