Ontwerp eerste verdieping Nijmegen

Over dit project

wensen opdrachtgevers

 

Karin en Michiel hebben MarStyling op advies van vrienden benaderd.

Zij wilden het ouderlijk huis kopen en verbouwen en in eerste instantie hebben we een oriënterend gesprek gevoerd om de wensen, mogelijkheden en budget te bekijken.

 

Vervolgens werd het opdracht en is MarStyling aan de slag gegaan voor zowel de gehele begane grond als een deel van de zolder.

 

Een deel van de zolder was nog één open ruimte. Daar wilden Karin en Michiel graag hun eigen slaapkamer in maken met daarbij een douche en wastafel. Daarnaast moest er een aparte was- en droogruimte komen en nog een logeerplek.

Na heb bespreken van hun wensen en door hen zelf gemaakte moodboards ontstond een beeld van de smaak in kleuren, materiaal en stijl waar ze van houden.

ontwerp

 

Vervolgens is MarStyling aan de slag gegaan met diverse ontwerpen. Er waren verschillende indelingen mogelijk en daarnaast zijn er verschillende kleur en materiaal voorstellen gedaan.

 

Deze klant houdt van een warm en kleurrijk interieur. Dit is ook toegepast in de ontwerpen. Daarbij is de accentwand ook geschilderd met een vlakverdeling in samenwerking met de meubels. Zo ontstaat een mooie verbinding met de wand, de meubels en de kleuren verder in de slaapkamer.

Category
Particulier