Ontwerp Beautysalon Huissen

Over dit project

Van tekening naar werkelijkheid! 

Wensen Opdrachtgever

De opdrachtgever start binnenkort een beautysalon en wil daarvoor een mooi kloppend advies waarin haar wensen omgezet worden in een creatief ontwerp. In het ontwerp wordt haar bedrijf, persoonlijkheid en doelgroep weerspiegeld.

 

Ontwerp

De opdrachtgever houdt van mooie materialen, rustige tinten met hier en daar contrast. Dit is omgezet in een ontwerp met natuurlijke tinten en materialen met een tikje stoere industriële touch. De kleuren uit het ontwerp zijn ook toegepast in de huisstijl op onder andere de visitekaartjes, social media en de website. Haar klanten zien zowel in de salon als online dat het hetzelfde bedrijf betreft, waardoor de herkenbaarheid vergroot wordt.

 

De toegepaste kleuren zijn een zandtint, groen en zwartgrijs. De gebruikte materialen zwart hout, blond hout, betonlook en zwart metaal. De houtprint heeft een stoere look evenals de betonlook vloer. Het vergrijst groen met zwartgrijs geeft het geheel weer een chique uitstraling. Zo zie je als klant dat je in een kwalitatief goed bedrijf komt wat zich uit in look van de salon, als de gebruikte producten én de kwaliteit van de opdrachtgever zelf.

MarStyling heeft voor deze opdrachtgever het interieurontwerp, alsook het kleur, verlichtings- en materiaaladvies verzorgd.

 

Verbouwing 

De voorbereiding naar realisatie en begeleiding van de realisatie neemt MarStyling ook voor haar rekening. Marstyling én de klant samen hebben partijen gevonden die op korte termijn ruimte hebben om deze verbouwing op zich te nemen.

Zo is een gezamenlijk bouwteam gevormd. Daarbij is de korte planning én een kwalitatief hoogwaardig resultaat van belang.

De verbouwing is gestart en medio november gaan de deuren van de beautysalon open!

Na de verbouwing volgen de foto’s van het eindresultaat.

 

Category
Zakelijk