Ontwerp Badkamer Wijchen

Over dit project

Van klein hokje naar mooie compacte badkamer!

 

 

Sandra nam contact op met MarStyling met de vraag een compacte badkamer te ontwerpen voor de door haar aangekochte woning.

Sandra was gaan googlen en kwam bij MarStyling uit. Na een fijn kennismakingsgesprek is MarStyling van start gegaan met het ontwerptraject.

Wensen

 

Wensen

In het startgesprek hebben we samen de pinterest moodboards bekeken die Sandra en haar dochters gemaakt hadden en doorgesproken wat hen allemaal aansprak qua stijl en kleur.

Verder hebben we gekeken hoeveel ruimte we van de slaapkamer van Sandra konden afhalen ten gunste van de badkamer. Met de wensen en de mogelijkheden in het achterhoofd kon MarStyling aan de slag.

Ontwerp

Het was een erg leuke uitdaging om in de compacte ruimte alle functies te krijgen die de klant wenste. Douchen, baden, een mooi wastafelmeubel en toilet moesten er allemaal in. En het is gelukt op een bijzondere manier.

Realisatie

We hebben dit project in relatief korte tijd kunnen vormgeven omdat de ruimte niet groot is en Sandra snel kan schakelen en beslissen.

Het was een erg leuk proces waar ik samen met mijn stagiaire van genoten heb.
Sandra is nu aan de slag met haar bouwteamleden om alles te laten realiseren zodra de overdracht van de woning geweest is.

Category
Particulier