Keukenontwerp Wijchen

Over dit project

Wensen opdrachtgevers

 

Eveline en Mark zijn door vrienden op MarStyling geattendeerd voor hulp bij het ontwerp van een nieuwe keuken en bijkeuken.

Deze moest gaan passen binnen hun huidige interieur.

De huidige keuken is compact ten opzichte van derest van de benedenverdieping. Het gezin bestaat uit zes personen en een keuken waarin berg- en bewegingsruimte is voor meer dan twee personen is erg welkom!

We hebben bij de kennismaking gekeken naar de technische kanten voor het vergroten van de keuken naar de woonkamer of naar de huidige garage/berging en vervolgens de wensen qua smaken in kleur en materiaal besproken.

ONTWERP

 

MarStyling is vervolgens materiaal en kleur onderzoek gaan doen, en naar de ontwerptafel gegaan om verschillende opties te ontwerpen.

Er kwamen diverse mogelijke opties aan bod die in meer of mindere mate een verbouwing nodig hebben.

Deze hebben we allemaal besproken in de eerste schetsfase. Daarna is een keuze gemaakt dat uitgewerkt is in een definitief ontwerp met maatvoeringtekeningen en een moodboardbox met materiaal en kleur.

 

REALISATIE

 

Eveline en Mark zijn met de ontwerpen op pad gegaan om de keuken uit te zoeken en de benodigde bouwpartijen erbij te halen om het bouwkundige deel uit te laten voeren.

 

Zodra dat allemaal klaar is kan de realisatie gepland gaan worden van de verbouwing en nieuwe keuken.

Category
Particulier