Interieurontwerp Waterschap Cuijk

Over dit project

Wensen

Het pand van het Waterschap, District Raam in Cuijk staat nu zo’n 10 jaar. Het is een mooi pand met van binnen uit mooie zichtlijnen en uitzicht op het groen uit de omgeving.

De binnenkant is echter aan een metamorfose toe.
MarStyling is hiermee aan de slag gegaan. De wensen van de medewerkers zijn geïnventariseerd, het werk dat het waterschap verricht is in kaart gebracht evenals haar bezoekers. Samen met het pand dat er staat en het logo van het waterschap, is er een concept uitgekomen dat uitgangspunt is geweest voor het Interieuradvies én Interieurontwerp.

  

Ontwerp

Het pand met al haar ruimtes mag meer de uitstraling krijgen van wat het waterschap inhoudt.
In het Advies en Ontwerp is meer warmte en toegankelijkheid met een professionele uitstraling gebracht. De diverse ruimtes hebben hun eigen functie en eigen kleurenpalet gekregen.

De kantine wordt ontmoetingsruimte waar je je boterham gewoon kunt opeten, maar waar je zeker ook even met je laptop kunt werken of een informeer gesprek voeren met collega’s en bezoekers.
De vergaderruimtes hebben ieder hun eigen gezicht gekregen. Vergaderzaal raamzicht heeft een zakelijk warm en stedelijk karakter. Vergaderzaal land van Cuijk laat meer het agrarische gebied zien in kleurgebruik en aankleding.
De entree, hal op de begane grond en eerste etage zijn ruimtes waar je door heen loopt naar je bestemming én in de nieuwe situatie ook kunt gebruiken voor bijeenkomsten.

Zo worden alle ruimtes aan de begane grond multifunctioneel.
De kantoren op de eerste etage zijn met elkaar verbonden in kleur en materiaal gebruik en toch hebben ze verschillende kleurpaletten. Er worden zowel harde PVC-vloeren in eenwarme betonlook toegepast alsook vloerbedekking in structuur en kleur geïnspireerd op de natuur.

Realisatie

Onder begeleiding van MarStyling wordt alles in kaart gebracht qua investeringen en planning.

Medio 2018 / 2019 wordt fasegewijs uitvoering gegeven aan het ontwerp en zal het Waterschap een warme fijne werkplek en bezoekersplek zijn met behoud van haar zakelijke uitstraling.

Category
Zakelijk