Interieurontwerp & Verbouwing Wijchen

Over dit project

Binnenshuis verbouwen voor een riante leefruimte!

 

 

Wensen

Via vrienden werden de opdrachtgevers op MarStyling geattendeerd. Ze wonen zo’n 25 jaar in hun woning en wilden graag zien of er een grotere leefkeuken in hun woning zou passen en of de ruimtes anders ingedeeld kunnen worden. Daarnaast wilden ze voor hun gevoel een lichtere woning met een scandinavisch gevoel.

Met deze opdracht en alle wensen die ze hebben verteld en gepint op Pinterest, is marstyling aan de slag gegaan.

Ontwerp

In de eerste ontwerpfase heeft Marstyling een aantal opties laten zien van hoe de woning opnieuw ingedeeld zou kunnen worden. De ene optie met een rigoureuzere verbouwing dan de andere.

De schetsen zijn besproken en zo is het definitief ontwerp ontstaan.

Woonruimte

Diverse muren worden uitgebroken, een nieuwe lees- & tv-kamer ensuite is gecreëerd door middel van schuifdeuren. Aan de binnenzijde van deze kamer komen boekenkasten waarin de schuifdeuren verdwijnen.

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn nu bij elkaar getrokken. Door de wandafwerking bestaande uit een latjeswand met verzonken deur naar de voorraadkelder, worden er toch duidelijke zones onderscheiden.

Resultaat: van een smalle woonkamer met kleine dichte keuken naar een fijne ruimtelijk interieur met eisuitedeuren voor privacy.

Hal

De hal is gezellig gemaakt door kleur en materiaalgebruik. De trap wordt geschuurd en licht vergrijsd gelakt met semitransparante lak. Shutters in de ramen en de voordeur donker geschilderd. Zo ontstaat een gezellige entree waar je je direct welkom voelt.

Het toilet wordt voorzien van nieuw tegelwerk in portugese stijl in lichte zachte tinten. De garderobe wordt gerealiseerd door een maatwerkmeubel waar spullen fijn opgeborgen worden. Ook aan verlichting op de diverse plaatsen in de hal is gedacht.


Realisatie

Op dit moment is de verbouwing in volle gang. Over een aantal maanden is de verbouwing klaar en kunnen de bewoners genieten van hun vernieuwde woning!

Category
Particulier